luni, iulie 22 2024

… la cea mai lungă și dificilă competiție de alergare montană din România.

SONY DSC

După cum am mai spus, e o competiție pe echipe (formată din două persoane: masculin, feminin sau mixt) care se desfășoară în munții Bucegi. Diferența de nivel pozitivă este de aproximativ 7500 de metri. Sunt două secțiuni: elită (traseul are o lungime de circa 90 km) și hobby (traseu de 45 km).

Acum, continuăm seria întrebărilor din cadrul concursului. Pentru a nu prelungi foarte mult suspansul, dar mai ales pentru a permite echipei câștigătoare să se antreneze mai cu spor, am decis să prezentăm acum ultimele două întrebări. Iar tragerea la sorți – care pare inevitabilă – ar urma să aibă loc duminică 7 iulie.

Reamintim că, pentru a participa la concurs, trebuie să indicați răspunsul sub forma unui comentariu la acest post sau ca un comentariu pe pagina de Facebook a Alerg.ro.

Se iau în considerare numai persoanele care au răspuns corect la toate cele trei întrebări. Important: concursul se încheie sâmbătă 6 iulie, ora 23:59!

Întrebarea 2: Câte echipe au luat startul la prima ediție a concursului?

Întrebarea 3: Câți sponsori sunt la ediția din acest an a concursului?

Multă baftă.

Comments

comments

Previous

Doi munţi. Un ultramaraton

Next

Avem un câștigător!

12 comments

 1. 2. La prima ediţie a concursului Marathon 7500, au luat startul 64 de echipe(40 la masculin, 2 la feminin şi 22 la mixt).
  3. La ediţia din acest an a concursului Marathon 7500 sunt 9 sponsori (Sportvirus, Millet, The North Face, Gravity Sportswear, Buff, Sponser, Allview, Efect Advertising logistic, Decathlon) şi 18 parteneri.

 2. 40 echipe masculine
  2 echipe feminine
  22 echipe mixte—la tura de 90 km

  8 sponsori.

 3. Imi place foarte mult fotografia post-ului de azi. Imi revine intrebarea pe care mi-am pus-o mai demult citind povestea unei participari: „Si totusi exista Bucsoiu!” e un cantec adevarat sau doar o referinta imaginara din literatura dedicata 7500? Ofer un pahar de apa pe traseu daca ma lamuresc…

 4. Întrebarea 1: Care este denumirea acestui concurs?
  R: Marathon 7500

  Întrebarea 2: Câte echipe au luat startul la prima ediție a concursului?
  R: 64 echipe

  Întrebarea 3: Câți sponsori sunt la ediția din acest an a concursului?
  R: 9 sponsori

 5. 2. la prima editie au fost 64 de echipe
  3. anul asta, 2013, pana in data de 05.07.2013, sunt 9 sponsori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also