duminică, februarie 25 2024

Da, cea mai lungă și mai dificilă competiție de alergare montană se numește Marathon 7500. Iar la ediția din 18-20 iulie va putea participa gratuit și echipa unui cititor Alerg.ro.

SONY DSC
Începând de miercuri seara, nu mai puțin de 36 de persoane au dat răspunsul corect la prima întrebare a concursului Alerg.ro – Centrul Pentru Protecția Naturii și Turism Brașov. Dintre acestea, 27 au scris un comentariu pe Alerg.ro, restul pe pagina de Facebook a site-ului.

A doua etapă a atras atenția a doar 18 persoane (nouă au oferit răspuns pe Alerg.ro). Această etapă, care a constat în două întrebări, a cernut suplimentar numărul participanților, pentru că în final doar nouă dintre ei au oferit  răspunsurile ”câștigătoare”.

Dar să vedem răspunsurile corecte:
Întrebarea 1: Care este denumirea acestui concurs? – Marathon 7500

Întrebarea 2: Câte echipe au luat startul la prima ediție a concursului? – 64

Întrebarea 3: Câți sponsori sunt la ediția din acest an a concursului? – Nouă
Această ultimă întrebare a generat probleme pentru mai mulți participanți (vezi aici amănunte suplimentare), care nu au reușit să identifice faptul că sponsorii sunt: Sportvirus, Millet, The North Face, Gravity Sportswear, Buff, Sponser, Allview, Efect Advertising Logistic, Decathlon. (vezi site-ul concursului).

Aveți aici numele și răspunsurile participanților.

În final, nouă persoane au oferit răspunsurile corecte. Acestea au fost numerotate pornind de la ultima serie de întrebări, mai întâi cele care au scris comentarii pe site și apoi cele care au scris pe pagina de Facebook. Am păstrat numele folosite de aceștia.

1.    Ştefan Rîciu
2.    Popa Marian
3.    Eugen
4.    Ana Diac
5.    Stoica
6.    Luciana
7.    Sabin Vasile
8.    Tudor Alina
9.    Cristi Bornaz

Apoi, cu ajutorul Random.org și a prietenului Gabriel Solomon (care a „filmat”) am extras numărul care urma să desemneze câștigătorul.

Numărul extras: 4. Așadar, câștigătoare este ANA DIAC.

Bravo și, de fapt, felicitări tuturor celor care au participat la concurs. Și ținem pumnii și celor care vor participa la ediția din acest an a Marathon7500.

 

Comments

comments

Previous

Concurs. O participare gratuită (II)…

Next

Primul Maraton. Piedici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also