luni, iunie 24 2024

E foarte simplu. Nu trebuie decît să privești filmul de mai jos, care redă nu doar cadrul natural deosebit în care se desfășoară Maratonul Apuseni, ci și bucuria participanților ca și pasiunea organizatorilor. Să nu uitați, însă, după ce vedeți filmul, citiți știrile de mai jos și apoi puteți ieși la alergare. Dragostea cere efort.

Apuseni Marathon 2016 from Trails of the Carpathians on Vimeo.

Știrile

  • Pe 3 iulie, se va desfășura Hit The Egg – Ouşoru Challenge un concurs de alergare montană desfăşurat în Munţii Suhard, cu scopul de a facilita dezvoltarea turismului activ în zona Dornelor, prin promovarea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos. Traseul are o lungime de 21 km, iar diferența de nivel pozitivă este de aproximativ 1.200 m. Taxele de participare sunt mici, premiile mari și zona superbă. Detalii pe site-ul oficial.
  • S-a dat drumul înscrierilor pentru Maratonul Olteniei, ce are nu doar o probă de MTB, ci și una de Trail. Detalii aici. Se va alerga pe două trasee, unul de semimaraton (21,2 km) și unul de cros. Sumele strînse din taxele de participare vor fi completate de CEZ România, asigurîndu-se astfel dotarea secției de pediatrie a Spitalului județean de urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.

Comments

comments

Previous

Cum să (nu) abordezi lebăda pe ape

Next

Urbatlon 2016. O electrizantă cursă cu obstacole

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also