marți, iulie 16 2024

Nu, nu e vorba de traducerea în germană a filmului „Fantastic Four” în care unul dintre eroi are capacitatea de a-şi lungi foarte mult corpul (Mr. Fantastic), altul devine „Femeia Invizibilă„, în timp ce ultimii doi eroi sunt „Torţa Umană” (capabil să controleze focul) şi „Lucru (Thing)”, care este o super creatură de piatră. Nu e vorba nici de trupa omonimă, cea care a introdus hip-hopul în Germania.

Die Fantastichen Vier” este doar numele ales întîmplător (deşi ce este întîmplător în viaţă?), oarecum ironic, pentru echipa de jurnalişti şi oameni de media care urmează să participe la o cursă de aventură clasică numită Carpathian Adventure.

Aşa că, timp de trei zile (12-16 august), Oana Ganea (Agenţia de Monitorizare a Presei), Stefan Candea (Centrul Roman de Jurnalism de Investigaţie), Dan Bărbulescu (tot Agenţia de Monitorizare a Presei) şi subsemnatul, Marian Chiriac (jurnalist), vor alerga pe munte (vreo 65 de km), vor merge cu bicicleta (vreo 110 km) şi, dacă vor rezista, vor încheia cu probele de plutărit, rapel şi tiroliană. 

Care credeţi că ne este obiectivul?

Comments

comments

Previous

O mînă de ajutor

Next

Carpathian Adventure, obiectiv îndeplinit

8 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also