marți, iulie 16 2024

Indiferent de tipul de activitate sportivă pe care o practici, fie că e vorba de ciclism, alergare, trail sau… skateboarding, lasă-te cucerit de cele mai performante căști audio wireless de pe piață.

casti
Comfortabile și ușoare, căștile stereo wireless Plantronics BackBeat FIT oferă multiple posibilități: asculți până la 8 ore de muzică sau 6 ore de apeluri și poți verifica nivelul bateriei direct de pe telefon.

Datorită tehnologiei Bluetooth încorporate, se conectează simultan cu până la opt aparate. În plus, te poți conecta cu o varietate de aparate ce au Blutetooth încorporat: smartphone, smartwatch, player audio, smart TV, tabletă, laptop etc. Butoanele ergonomice integrate pe cască te ajută să controlezi nivelul sunetului, să activezi muzica sau să efectuezi apeluri prin comenzi vocale, fără a mai fi nevoie să manevrezi telefonul/ playerul de muzică.

Una din caracteristicile utile a căștilor Plantronics BackBeat FIT e faptul că sunt rezistente la apă (ploaie, transpirație și chiar stropi de apă sau de băuturi sportive) și asta datorită stratului de finisare cu nano-tehnologia P2i.
Forma flexibilă și stabilă te ajută să asculți muzică sau să vorbești la telefon indiferent de tipul de efort: la sală sau în aer liber, ziua sau noaptea. Designul căștii ce se introduce în ureche a fost special conceput pentru siguranța ta, astfel încât poți auzi parțial zgomote din mediul ambient, cum ar fi zgomotul unei mașini sau al celor din jur, în timp ce finisajul exterior colorat este reflectorizant și astfel poți fi ușor văzut noaptea.

Produsul beneficiază și de aplicații dedicate – Find MyHeadset (declanșează o alarmă pentru găsirea rapidă a căștilor în casă sau în geanta de sport) și BackBeat FIT Updater, pentru actualizări de soft. În plus, atunci când este deconectată funcția Play de la aparatul tău, căștile intră automat în modul DeepSleep, putând rămâne în stand-by până la 6 luni, fără a fi nevoie să le reîncarci.

O surpriză plăcută din pachet este și husa de căști impermeabilă. Întoarsă pe dos devine un suport de braț pentru telefonul mobil. Acesta este prevăzut cu un sistem anti-transpirație și alunecare de pe braț și un buzunar interior în care îți poți pune cheile, spre exemplu. În plus, pentru siguranța ta și a telefonului tău, husa este reflectorizantă și impermeabilă.

Căștile sport wireless Plantronics BackBeat FIT sunt disponibile în trei culori: green lime, blue și red lava. Le găsești în majoritatea magazinelor de electronice, inclusiv pe net la prețuri începând de la 420 de lei, TVA inclus.

Pentru mai multe informații vezi www.plantronics.ro sau www.facebook.com/plantronicsea

Comments

comments

Previous

Ecce Goji. Revista Alerg #25

Next

Știri pe scurt. Rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also