marți, iulie 16 2024

Să nu vă lăsați înșelați de titlu. Percepțiile despre cum arată pantofii de alergare sînt atît de diferite. Două informații pe acest subiect

Hoka și cei mai mari. Producătorul de echipament sportiv Hoka a lansat astăzi pe piață un model de pantofi de alergare despre care se poate spune, indiscutabil, că sînt foarte, foarte mari. Probabil, cei mai mari produși vreodată.

Modelul, conform relatării CNBC, se numește Tennine și își propună să facă ”alergările la vale cît mai confortabile și mai rapide”. Prețul său este de 250 USD. Tennine cîntărește 360 de grame și are o grosime de nu mai puțin de 33mm. Încălțările sînt livrate și cu un avertisment care recomandă ca ele să nu fie folosite în timp ce conduci mașina sau urci scări.

Hitler și Puma Storm Adrenaline. Dacă în cazul modelului Hoka prezentat mai sus lucrurile sînt voit extrem de vizibile, nu același lucru se poate spune și despre niște încălțări produse de Puma.

Mai mulți internauți din Rusia au constatat o asemănare izbitoare între ceea ce se vede privind fața modelului Storm Adrenaline de la Puma și… chipul lui Hitler, relatează Archyde.com.

Am pus și un colaj foto care ar ”demonstra” acest lucru. Oricum, subiectul este foarte popular în social media, unde nu puțini internauți argumentează presupusa asemănare prin faptul că fondatorii companiei Adidas (care include și Puma) au fost frații Rudolf și Adolf Dassler, care au avut legături cu regimul nazist.

Oricum, noi vă dorim doar alergări bune, indiferent de cum arată sau ce par să reprezinte pantofii de alergare pe care îi folosiți.

Comments

comments

Previous

Nicu Buceanu. A alergat 5000 km

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also