duminică, iulie 14 2024
Trei informații, despre curse și o inițiativă de interes pentru alergători

Start Gerar

Nu mai e nici pe departe înghesuiala și ciorovăiala de altă dată, însă Semimaratonul Gerar rămîne cursa de referință a începutului de an în alergare. Așadar, e bine de știut că au început înscrierile pentru competiția din 2018, ce se va desfășura pe 27 ianuarie. Ca de obicei, vor fi două probe – cros 10,8 km și semimaraton în echipă de trei persoane. Ambasadorul Gerar 2018 este Robert Cadar. Mai multe detalii aici.

Semimaraton la Pitești

A patra ediție a Semimaratonului ”Pe Argeș în jos” va avea loc pe 17 decembrie, la Pitești. Înscrierile s-au deschis deja (informații sunt pe site sau pe pagina de facebook a evenimentului). Probe de semimaraton individual și ștafetă, cros 7km și cros pentru copii. Nu se percepe taxă de participare, iar cronometrarea se face electronic. Se estimează că vor fi peste 400 de participanți.

Testare gratuită

Magazinul Decathlon Iuliu Maniu din București oferă acum posibilitatea de a testa gratuit, în vederea cumpărării, timp de 72 de ore, a unor produse din mai multe sporturi, inclusiv alergare. Lista completă a produselor este aici, dar să spunem că aveți posibilitatea de a testa și încălțări din gama Kalenji, șosea și trail. Aici este disponbil regulamentul campaniei.

Comments

comments

Previous

Atletism. Rusia riscă să piardă JO de iarnă

Next

Am și ceas, am și valoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also