joi, iulie 18 2024

Sfatul e mai curînd general valabil: dacă vrei să întreci pe cineva, încearcă întîi să îl cunoști mai bine. Nu știu dacă asta e soluția pentru a deveni un atlet mai bun, însă pentru cine dorește doar să îi cunoască nemijlocit pe cîțiva dintre cei mai buni alergători kenyeni, acum poate să o facă.  O agenție de turism a lansat recent un tur special: “Elite Running Safari”, relatază Forbes.

Programul include vizite la centre de pregătire coordonate de Nike, Adidas sau Fila, dar și la mult mai cunoscutul Centru de Pregătire la Altitudine Iten, ca și alergări alături de atleți kenyeni de top, mulți dintre ei medaliați olimpici sau deținători de recorduri mondiale.

Atleții – pruntre care Paul Tergat (căștigător al maratonului New York), Patrick Sang (triplu medaliat olimpic) sau dublul campion olimpic Kipchoge Keino – sunt disponibili și în ipostaze… domestice, adică se poate lua cina alături de ei.

Acest “running safari“ nu este destinat doar celor foarte pasionați de alergare, deși îți trebuie ceva pasiune (dar nu numai!) pentru a plăti 10.255 dolari americani pentru cele opt zile ale programului. E drept că ești găzduit la hoteluri luxoase, mesele sunt pe măsură, transportul e asigurat iar, în plus, rămîne o experiență unică întîlnirea cu și antrenamentul alături de atleți kenyeni de top. 

Ne vedem pe acolo?

Comments

comments

Previous

No comment

Next

Ghici, ghicitoarea mea...

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also