joi, aprilie 18 2024

Săptămâna viitoare, în Republica Moldova se va alerga din greu

Md
Deși are o bună tradiție în alergările de anduranță, ca și numeroși alergători foarte buni, știrile despre competițiile din Moldova de peste Prut ajung destul de greu pe aici.

Merită de aceea știut că pe 7 iunie, la Chișinău se va organiza o competiție de anduranță sub titlul ”Moldavian Open 2014”, cu două probe: maraton și o cursă de 12 ore (startul acesteia este la ora 22:00). De notat că aceasta este a 17-a ediție a competiției, care are statut internațional și este consacrată Zilei Mondiale a Protecției Copiilor.

Înregistrarea participanţilor se va încheia cu 30 minute înainte de începutul curselor corespunzătoare.  Cererile de participare pot fi expediate pe e-mail: supermaraton@rambler.ru, în atenția Asociației de Supermaraton din Moldova.

La  supermaraton pot  participa  persoane cu vârsta de peste 20 de  ani,  confirmând  starea  sănătăţii prin  prezentarea  unui certificat  medical.  Fiecare  participant trebuie să-şi asigure singur alimentaţia.

Învingătorii  şi  premianţii  vor  primi medalii  şi  diplome  special, iar toţi  alergătorii vor  fi  menţionaţi  cu  diplome de  participare.

Foto: www.running.org.md

Comments

comments

Previous

Glucozamina. Cât de eficace?

Next

Murdăria este bună (I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also