marți, iulie 16 2024

10 aprilie. Trei probe de concurs. Și peste 1300 de participanți. Adică, anul acesta e Băneasa Forest Run

După doi ani de pauză cauzată de pandemie, Băneasa Forest Run, competiție de alergare organizată în pădure, lîngă București, se întoarce pe 10 aprilie. Toți cei care au fost înscriși pentru ediția din martie 2020 au putut să confirme participarea la această ediție sau la cea din toamnă, după care înscrierile au fost deschise și pentru noi participanți.

Și la această ediție organizatorii au pregătit trei probe de concurs: cros (11 km), semimaraton (21 km) și family run (3k) – probă necompetitivă, destinată familiilor cu copii, care vor sa facă mișcare împreună.

Kitul de participare pentru această ediție conține tricou tehnic de alergare pentru probele de cros și semimaraton și tricou de bumbac pentru participanții de la Family run, medalie de finisher turnată, număr personalizat, fotografii de pe traseu și alte produse pe care le puteți vizualiza pe site-ul competiției, KIT DE PARTICIPARE – Baneasa Forest Run – 10 aprilie 2022.

Băneasa Forest Run sprijină în continuare cauzele sociale ale partenerilor săi, Asociația Magic și Hope and Homes for Children. De data aceasta, ne unim eforturile pentru o cauză comună: sprijinirea refugiaților din Ucraina.

Prima ediție Băneasa Forest Run a avut loc în 2018, iar de atunci competiția a crescut, fără excepție, în fiecare an. Băneasa Forest Run este despre alergare de plăcere în mijlocul naturii, pe potecile pădurii din oraș, despre trail run 100%, într-o atmosferă prietenoasă. 

Comments

comments

Previous

Despre ultramaraton în Ucraina

Next

Pașii pe care trebuie să îi urmezi ca sportiv pentru a deveni învingător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also