luni, iulie 22 2024

Ce s-a mai întîmplat, dar și ce va fi în anul 2020. Desigur, totul are legătură cu alergarea

# Vlad Stoica a fost ales noul șef al Federației Române de Triatlon, asta după ce fostul președinte, Peter Klosz a murit neașteptat, la o vîrstă încă tînără (un emoționant text despre acest lucru poate fi citit aici). Stoica este director general al grupului Smartatletic și co-fondator al FRTri, unde a deținut funcția de vice-președinte. În context, România va găzdui din nou Campionatele Europene de Winter Triathlon, care se vor desfășura între 29 februarie – 1 martie, iar programul sportiv va include atît europenele de elite, juniori, U23, cît și amatori age group, alături de alergarea de noapte Dracula Winter Night Run.

# După ce, ca de obicei, înscrierile la prima competiție majoră de alergare a anului viitor s-au cam dat rapid, și e vorba aici desigur de Semimaratonul Gerar (va fi o ediție aniversară, a zecea), o altă competiție a dat drumul înscrierilor. E vorba de Semimaratonul Brașov Intersport, ce va avea loc pe 29 martie 2020. Detalii aici, momentan sînt tarifele cele mai mici.

# Ediția a zecea a msg Maraton Apuseni va avea loc pe 30 mai 2020. Organizatorii anunță de fapt un week-end prelungit care include nu doar alergare, ci și filme de munte, zone de edu și entertainment, relaxare, afterparty și foc de tabără. Startul înscrierilor se va anunța pe www.maratonapuseni.ro și în social media.

Comments

comments

Previous

Pe scurt. Băneasa Race

Next

Record de longevitate în regim de viteză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also