miercuri, mai 29 2024

Am mai abordat subiectul hidratării. E unul foarte important, de actualitate în această perioadă a anului, când e foarte cald, uscat. Riscul deshidratării (fie la antrenamente sau la competiții, fie în viața de zi cu zi) e foarte mare vara. Una din regulile de bază pentru prevenirea deshidratării este să bei lichide înainte de a apărea senzația de sete. Dar când știi că a venit acest moment?

Un posibil răspuns la această întrebare este oferit de HydraCoach, primul (se pare) dispozitiv de hidratare inteligent. Dar și interactiv, nu doar inteligent.

Rezultat al colaborării dintre o companie americană cu același nume și firma CamelBack, HydraCoach poate fi programat să îți spună care este necesarul de lichide pentru o anumită perioadă de timp. În plus, dispozitivul îți amintește când este bine să te hidratezi. Pentru asta e nevoie doar să introduci câteva fizice date de bază (greutate, înălțime etc).

Desigur, dispozitivul poate lua decizii mai elaborate în condițiile în care i se oferă date suplimentare: intensitatea exercițiilor pe care le efectuezi, temperatura exterioară, altitudinea, dacă – în cazul femeilor – ești însărcinată etc.

Prețul la care se distribuie în Statele Unite este de 29.95 USD.

Comments

comments

Previous

Cum să învingi căldura...

Next

Vrei o aventură? E și gratis și pe două roți

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also