joi, iulie 18 2024

roclubmic[1]Sambata, 13 iunie 2009, membrii Ro Club Maraton, alaturi de partenerii sai, revista “Ce se intampla, doctore?” si reteaua de farmacii HelpNet, te asteapta in Parcul Herastrau, pentru a alerga impreuna, sarbatorind astfel bucuria miscarii si un an de existenta a clubului.

Incepind cu ora 9,30 dimineata, orice doritor de alergare este asteptat la intrarea principala in Parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle). Toti participantii sunt rugati sa se inscrie pe listele oferite de organizatori, pentru a primi la final diplome de participare. Alergarea va incepe la ora 10.
 
Nu este o competitie, ci un indemn la miscare pentru sanatate, buna-dispozitie si o ocazie de a cunoaste alti pasionati de alergare. Chiar daca nu ai mai alergat de mult timp si nu esti in cea mai buna forma, vino alaturi de noi. Vom marca impreuna inceputul sezonului de vara cu antrenamente si concursuri pentru amatori, iar Ro Club Maraton te va incuraja si sustine sa reiei un stil de viata activ.

Vom alerga o prima tura prin parcul Herastrau, pe un traseu marcat de aprox. 2 km, intr-un ritm confortabil pentru toata lumea. Cei care nu sunt obisnuiti cu alergarea vor fi indrumati de catre membrii clubului sa alterneze perioadele de alergare cu mersul lejer. Te poti opri dupa aceasta tura sau poti continua sa alergi alaturi de noi inca doua ture. Dupa cele trei ture, va avea loc premierea tuturor participantilor si tombola.

Aceasta actiune este destinata in primul rand amatorilor, indiferent de nivelul lor de pregatire fizica.

La final, fiecare alergator va primi o diploma de participare, reviste CSID si alte premii, materiale informative din partea Ro Club Maraton. De asemenea, va avea loc o tombola la care poti castiga premii surpriza oferite de HelpNet.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania!

Comments

comments

Previous

La finis!

Next

Va e dor de zapada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also