sâmbătă, iulie 13 2024
Informații succinte despre ultimele evenimente din alergare.

 Semimaraton la Pitești

Mîine, 12 decembrie, este ultima zi în care vă puteți înscrie la a patra ediție a Semimaratonului ”Pe Argeș în jos”. Concursul va avea loc pe 17 decembrie, la Pitești. Detalii despre înscrieri se găsesc  pe site sau pe pagina de facebook a evenimentului. Probe de semimaraton individual și ștafetă, cros 7km și cros pentru copii. Nu se percepe taxă de participare, iar cronometrarea se face electronic. Se estimează că vor fi peste 400 de participanți.

Băneasa Trail Run

A fost mult noroi și reprize dese de ploaie și lapoviță, pe 10 decembrie, la marginea Bucureștiului. Cu toate acestea, a patra ediție a Băneasa Winter Trail Run a strîns la start peste 1400 de concurenți în cele două probe: cros pe distanța de 10,5 km și semimaraton. La cros, cîștigători au fost Claudia Dinu – 46min:09sec și respectiv Alexandru Corneschi – 37min:59sec, în timp ce la semimaraton cei mai rapizi au fost Ilinca Maria Tempeanu – 1h:36min:58sec și respectiv Mihail Bizniuc – 1h:18min:52sec. Toate rezultatele sunt disponibile aici.

În rest, în țară au mai fost organizate ceva crosuri, puse sub semnul lui Moș Crăciun sau al carității. Vezi aici și aici.

Și să nu uităm să reamintim de excelentul rezultat al fetelor, care au obținut sîmbătă medalia de argint la Europenele de cros.

Comments

comments

Previous

Argint la Europenele de cros

Next

Donarea de sânge. Da sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also