vineri, iulie 19 2024
Deși bănuim că sunteți nerăbdători să aflați răspunsul la întrebarea din titlu, o să începem de fapt cu o altă știre, dintre cele două pe care dorim să vi le prezentăm.

# Așadar, alergătorii care știu să scrie, care cred că pot inspira pe cei din jur și care doresc să alerge la Ciucaș X3, pot participa la un concurs organizat de BMW Proleasing Motors. Compania pune la bătaie 30 de locuri, pentru cursele de semimaraton sau maraton. Pînă pe 8 august puteți trimite o fotografie din alergare, plus povestea voastră de alergător, iar a doua zi va avea loc tragerea la sorți a cîștigătorilor. Detalii aici.

# Și acum să ne ocupăm de întrebarea din titlu. Sau, altfel spus, de barba lui Radu Milea, ultramaratonist, component al lotului național, cunoscut (și pentru) podoaba sa capilară bogată. Vezi foto.

Întrebarea vine după ce azi, conform unui comunicat de presă, Milea a declarat: ”Viața noastră sportivă este una flexibilă și adaptabilă, în cea mai mare parte a anului suntem în deplasare și ne pregătim pentru competițiile la care participăm. Așadar, am găsit Philips OneBlade ca fiind potrivit nevoilor noastre de bărbierit sau tuns deoarece este foarte rapid, ușor de utilizat și întră perfect în kit-ul de călătorie”. Declarația e făcută în calitatea sa de Team Manager al echipei SportGuru Racing Team. Echipă care tocmai a semnat un parteneriat cu compania de tehnologie mai sus menționată.

Așadar, se va bărbieri sau nu Radu Milea?

Comments

comments

Previous

Arde. Arde-i. Arză-i-ar

Next

Anonimatul naționalelor de atletism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also