marți, iulie 16 2024

Două sunt chestiunile pe care vrem să le marcăm acum. Întâi de toate, este 1 aprilie, zi cu o semnificație aparte, despre care nu vrem – pe moment – să vorbim mai mult. Suntem siguri că știți despre ce este vorba.

Apoi, tocmai am lansat o nouă ”față” a Alerg.ro, dorindu-ne astfel să creștem gradul de atractivitate și de interactivitate a site-ului. Suntem curioși să vedem ce reacție veți avea. Profitați de ocazie și spuneți cam ce așteptați în continuare de la proiectul Alerg.ro.

apr

Până atunci, venim noi în întâmpinarea așteptărilor voastre și vă prezentăm câteva știri în exclusivitate, pentru care nu am vrea totuși să băgăm mâna în foc.

# 1
În scurt timp se va organiza în România prima competiție oficială unde nu doar că nu se va plăti taxă de participare, însă fiecare alergător va primi o consistentă sumă de bani, plus un tricou tehnic și o banană. Organizatorii, care doresc să rămână anonimi, sunt încă indeciși asupra locului unde vor organiza această competiție: fie pe sub furcile caudine, fie pe undeva pe valea sâmbetei în jos.

#2
Maratonistul Marius Ionescu a decis să ceară cetățenie kenyană pentru a reuși astfel să își îmbunătățească performanțele sportive. Problema care se pune este dacă, după ce va reuși să coboare sub timpul de 2h:12min, rezultatul său va fi recunoscut de către Federația Română de Atletism drept un nou record național.

# 3
Încurajat de succesul pe care l-a avut după ce a apărut de două ori pe coperta revistei Alerg, binecunoscutul alergător montan și orientarist, Radu Milea, a decis să meargă tot înainte pe linia valorificării potențialului său artistic. Astfel, el se află în discuții avansate pentru a apărea ca Mr. January într-un viitor calendar sexy al alergătorilor români, preconizat să apară la sfârșitul acestui an.

# 4
Ultraatletul și ex-deținătorul unui record Guiness Book, Andrei Roșu, a semnat un contract de reprezentare cu unul din marile lanțuri de șaormerii din România. El va fi imaginea oficială a unui nou produs, eco, bio și vegan, numit Deca, asta pentru că va conține nu mai puțin de zece ingrediente secrete, toate ultra-sănătoase. Sloganul sub care se va face promovarea este: ”Deca is my Meca”.

# 5
După ce a câștigat numeroase titluri naționale în probe individuale de alergare, dar și la duatlon sau triatlon, atletul Ciprian Bălănescu a decis că e vremea să își adauge în panoplie și un titlu de campion cu totul și cu totul special. A decis să încerce să-și facă un selfie la mare adâncime.

# 6
Multilateralul promoter Adrian Mila e în fața unei noi provocări. După ce a organizat curse prin toate pădurile din jurul Bucureștiului, după ce a pus umărul la promovarea beer mile și a țuicomilei în România, după ce a dezvoltat ineditul concept al sprintului după un profiterol, acum încearcă să combine toate acestea într-o singură cursă. Astfel, și-a propus să își învingă teama de Sorica (amănunte în ultimul număr al revistei Alerg) alergând la Azuga Trail Race cu o bere în mână și cu un profiterol în cealaltă. Sigur va reuși acest lucru, mai ales că anul acesta cursa nu se mai organizează.

Ar mai fi și altele de spus, dar o lăsăm pe altă dată.

Comments

comments

Previous

Prima mea alergare prin Turda

Next

Recomandare Sport Guru. Pantofi de alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also