marți, iulie 16 2024

Două zile de alergare și MTB. Totul într-un loc mai mult decît pitoresc: Băile Șugaș (jud. Covasna)

Șugaș Race Series revine în forță, cu un întreg weekend dedicat sporturilor outdoor. Astfel, cursa de alergare montană este programată sîmbătă 9 octombrie, pentru ca duminică să fie rândul probei de mountain bike.

”Avem toate ingredientele necesare pentru un eveniment reușit, de la culorile toamnei la peisajele pitorești ce se găsesc în zonă”, spune Tiberiu Andrei Poștoacă, organizatorul evenimentului.

Cursele de alergare, 9 octombrie:

  • Kids Race – a fost creată cu scopul de promova și încuraja mișcarea în rândul celor mici. Astfel o bună parte din părinții care participă la una din curse își pot înscrie copiii la cursa celor mici. Înscrierea este gratuită, copiii primind diplome și medalii.
  •  Hobby -7 km 300mD+, destinată în special celor care vor să schimbe stadionul și asfaltul și să încerce alergarea montană. Garantat nu vor mai reveni vreodată la turele plictisitoare și monotone de stadion…
  • Speed – 17 km, 700mD+, este o cursă rapidă și solicitană. Se pretează foarte bine atât celor care sunt mai la început de drum, cât și sportivilor rapizi. Peisajele te vor lăsa fără cuvinte, în mod cert.
  • Raid – 27 km, 1100mD+, este o cursă deja chiar cu tine însuți. La 27 km vorbim deja de anduranță. Coborâri abrupte și urcări care par că nu se mai termină? Ai nimerit bine!

Cursele de MTB, 10 octombrie:

  • MTB Speed – 35 km, 1000D+, destinată celor care sunt mai la început de drum și vor să se bucure de un traseu pitoresc.
  • MTB Raid – 65 km, 1700 D+, destinată pasionaților de mountain bike care sunt gata să-și provoace demonii și să dea totul într-o cursă deloc uoară

Traseul este identic cu cel de anul trecut și va lega trei stațiuni-centre de apă minerală, respectiv  Șugaș Băi, Vâlcele și Belin. Detalii legate de înscriere, trasee și regulament sunt disponibile pe www.sugasrace.ro

Comments

comments

Previous

Cît contează 1 cm în viață

Next

TdG. Rezultate bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also