sâmbătă, iulie 13 2024

Under Armour introduce noul pantof pentru alergare UA HOVR Mega 2 Clone, cu mai multă spumă UA HOVR și o tehnologie superioară adaptivă, nouă pentru UA Running

UA HOVR Mega 2 Clone, cel mai nou membru al familiei de pantofi de alergare UA HOVR, oferă o amortizare maximă pentru un confort de neegalat în timpul alergării. Cu înălțimea tălpii de 32 mm, noul pantof UA HOVR Mega 2 Clone este potrivit pentru alergătorul care dorește maxim de protecție pe durata antrenamentului.

Senzația de gravitație zero

Conceput pentru a oferi senzatia de gravitație zero și pentru o excelentă returnare a energiei, HOVR Mega 2 Clone are o talpă intermediară HOVR și suprafețe de contact mărite în zona frontală și a călcâiului pentru un plus de confort. Tranziția de la aterizare la vârf se simte incredibil de lin, cu o talpă din spumă UA HOVR în zonele frontală și mediană, oferind o alergare confortabilă.

Încorporată într-o structură specială – Energy Web, spuma UA HOVR este proiectată pentru a oferi protecție la impact și asigură o călătorie lină și stabilă. Având confortul ca prioritate în designul pantofului, HOVR Mega 2 Clone are un guler căptușit în zona călcâiului, care protejează tendonul de iritații, o limbă căptușită, un branț gros și o parte superioară construită special pentru a satisface nevoile anatomice ale alergătorului.

Clone – o nouă tehnologie superioară

După ce a fost folosită inițial în construcția ghetelor de fotbal Under Armour, UA HOVR ™ Mega 2 Clone este primul pantof de alergare Under Armour care oferă o potrivire personalizată 1: 1 cu noua tehnologie UA Clone care se flexează și se adaptează pe picior în timp antrenamentului. Acest pantof de alergare pare că a fost făcut special pentru tine. Partea superioară UA Clone fixează și centrează piciorul peste amortizarea UA HOVR ™ pentru o alergare mai lină și o mai bună returnare a energiei.

Materialul unic al feței UA Clone se adaptează la forma și mișcările piciorului pentru o potrivire mai precisă. De asemenea, vă ajută să vă păstrați piciorul centrat, asigurându-vă că profitați la maximum de amortizarea moale și receptivă UA HOVR ™. Mai puțină frecare, mai mult confort – pentru fiecare alergător.

Eleganți și eficienți: UA HOVR Mega 2 Clone

Structura țesută a părții superioare UA Clone devine mai puternică atunci când este întinsă, devenind mai groasă, perpendicular pe forța aplicată. Acest strat intern de material flexibil, auxiliar, se mulează în jurul piciorului pentru o potrivire precisă, asemănătoare mănușilor, indiferent de dimensiune. O căptușeală modelată 3D realizată din spumă PU cu celule deschise de 6 mm, fixează piciorul cu un confort sporit și permite pantofului HOVR Mega 2 Clone să se adapteze perfect la piciorul alergătorului – nu invers. HOVR Mega 2 Clone-  confortabili, dar eficienți, sunt ideali pentru cursele lungi și pentru antrenamentele pe distanțe lungi.

Alergi mai bine cu suport suplimentar și rezistență

HOVR Mega 2 Clone are o structură îmbunătățită și o construcție centrală care oferă proprietăți superioare de amortizare și returnare a energiei. Talpa are o structură ce permite o tranziție lină. Cauciucul de carbon din zona călcâiului extinde durabilitatea în zonele de aterizare cu impact ridicat, iar spuma de pe talpă asigură o tranziție confortabilă. Un suport extern fixează călcâiul adăugând senzația de alergare fără efort și de confort oferită de pantofii de alergare HOVR Mega 2 Clone. Cauciucul cu densitate scăzută încadrează talpa exterioară pentru a maximiza amortizarea păstrând o greutate minimă.

Cu 7% mai repede & cu 3% mai departe

Acești pantofi se mulează pe picior și sunt antrenorul tău virtual.

Conectați-vă pantofii la aplicația UA MapMyRun ™ pentru sfaturi de anternament în timp real, în funcție de cadență, ritm și pas. Un senzor încorporat urmărește, analizează și stochează parametrii detaliați ai alergării pentru a oferi informații despre modalitățile de îmbunătățire a performanței. Are rezultate uluitoare! Conform statisticilor, în 2020, utilizatorii UA MapMyRun Form Coaching au alergat cu 7% mai repede și cu 3% mai departe. *

UA HOVR Mega 2 Clone este disponibil in rețeaua de magazine Under Armour din Bucuresti, Brașov, Cluj- Napoca si online pe www.kvatumsport.ro

SPECIFICAȚII HOVR MEGA 2 CLONE:

Neutru

Calcâi de 32 mm / 24 mm în zona frontală

Greutate:

309 gr – măsura 42 pentru bărbați

263 gr  – măsura 37.5 pentru femei

Comments

comments

Previous

Gust de prăjiturică. În septembrie

Next

Maratonul București. Testare gratuită pentru participanți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also