luni, iulie 22 2024

Adică zece cărți cu tematică sportivă, de la editura Pilot Books. Și mai urmează

”Preocupările echipei PilotBooks se îndreaptă în mai multe direcții, în încercarea de a veni în întâmpinarea cât mai multor pasionați de sport: de la cărți tehnice, cu accent pe performanță – grupate în seria Pedagog –, până la titluri dedicate unor sporturi populare precum alergarea, ciclismul sau înotul și terminând cu memorii semnate de sportivi legendari sau povești intrate în istoria sportului internațional”, se arată într-un comunicat de presă.

Dar să vedem ce a publicat până acum Pilot Books:

==>Pasionații de schi au în sfârșit ocazia să citească cartea legendarului antrenor Ron LeMaster

==> Alergarea este și ea prezentă în programul editorial prin nu mai puțin de trei titluri bestseller semnate de David Roche, Meb Keflezighi și Mihaly Csikszentmihalyi.

==> Din culisele fotbalului de top vorbesc în cărțile lor de memorii Peter Crouch și Steven Gerrard, iar despre înotul în ape deschise Alexandra Heminsley.

==> Nu sunt uitați nici amatorii de literatură de calitate care pot găsi două povești captivante: Zile barbare.Viață de surfer de William Finnegan (laureat al Premiului Pulitzer) și Băieții din barcă de Daniel James Brown.

În viitorul apropiat, Pilot Books își propune să publice titluri semnate de autori români, pe teme legate de fenomenul sportului de la noi – printre colaboratorii editurii numărându-se cunoscuți jurnaliști, comentatori sportivi, sportivi de performanță și antrenori.

„Dorința noastră este să dezvoltăm și în România acel raft specializat în cărți cu tematică sportivă, care are locul lui bine definit în alte țări. Indiferent dacă se adresează sportivilor amatori sau de performanță, sau doar celor curioși să intre în detaliile tehnice ale unui sport, cărțile pe care le propunem au capacitatea să dezvolte abilități, să transmită know-how și să motiveze într-un domeniu care este greu încercat în general la noi și cu precădere în această perioadă”, spune Bogdan Ungureanu, director general al Pilot Books.

Comments

comments

Previous

Maraton. Cum s-a alergat în 2020

Next

Din nou la start

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also