vineri, iulie 19 2024
Fundația Comunitară Vâlcea organizeză în data de 5 octombrie 2019 a doua ediție a evenimentului sportiv de strângere de fonduri Vâlcea Forest Run

Vâlcea Forest Run este un eveniment dedicat comunității de alergători profesioniști precum și practicanților ocazionali de alergare în pădure sau orientare sportivă. Familiile au și ele ocazia să petreacă timp de calitate în natură participând la cursa dedicată, Cursa Copiilor, se arată într-un comunicat de presă.

Cele trei trasee de alergare de anul acesta sunt formate din cursa de semimaraton 21km, cros de 10 km și cros 5 km. Startul, sosirea și festivitățile de premiere vor avea loc la Muzeul Satului Vâlcean, o locatie unică în zona Bujoreni, Vâlcea.

Traseele de alergare străbat împrejurimile orașului Râmnicu Vâlcea, cu vederi panoramice excelente și grade de dificultate adaptate, de la cel mai mic până la cel mai înfocat alergător. Startul în probele sportive este la ora 11:00, iar sportivii sunt așteptați începând cu ora 08:30 pentru ridicarea kit-urilor și a numerelor de concurs.

’Suntem la a doua ediție a Vâlcea Forest Run (…). Ne bucurăm să vedem un interes ridicat din partea factorilor de impact locali precum și a participanților. Prin Vâlcea Forest Run punem la dispoziţia comunităţii un mecanism de întâlnire, interacţiune şi de implicare în strângerea de fonduri pentru proiectele pe care le consideră de impact. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi alergătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează. Pe 5 octombrie vom fi la alergare’’, spune Oana Mesea, director executiv al Fundației Comunitare Vâlcea.

Înscrieri: www.fundatiacomunitaravalcea.ro/valcea-forest-run

Detalii eveniment: www.facebook.com/events/2798089026871479/

Detalii despre proiectele din comunitate susținute în cadrul evenimentului: https://fundatiacomunitaravalcea.galantom.ro/event-projects/

Comments

comments

Previous

Pe scurt. Rezultatele

Next

Cum am devenit erou la Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also