Info generalMultimedia Alerg

Skyrunning. Mai puțini nori, mai mult cer

Pe 20 octombrie a fost lansat documentarul ”Fast and Light”, care este parte a seriei Salomon Running TV. Filmul prezintă o istorie a skyrunning-ului, din perspectiva celor care au pus pe picioare – acum 25 de ani – aceste evenimente de alergare montană și, totodată, a actualilor tineri campioni, printre …

READ MORE →
AntrenamentInfo generalMultimedia Alerg

Profesionistul. Un interviu cu Valeriu Tomescu (I)

Valeriu Tomescu, antrenorul singurei noastre campioane olimpice la maraton, oferă câteva sfaturi celor interesați de alergare.

READ MORE →
Multimedia AlergPrimul Maraton

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Cu ”șeful”

Pe Steven van Groningen, CEO la Raiffeisen Bank, l-am văzut nu o dată pe la competițiile de alergare sau pe la triatloanele din România.De data aceasta s-a antrenat cu echipa Raiffeisen Runners care se pregătește pentru Maratonul Internațional București.

READ MORE →
Multimedia AlergPrimul Maraton

Raifeissen Runners. Filmul (I)

Și în acest an, o numeroasă echipă Raiffeisen va participa la Maratonul Internațional București. Din cei 18 alergători, care s-au pregătit timp de patru luni pentru prima lor cursă, cei mai mulți vor încerca să termine maratonul. Mai jos, imagini de la antrenamentul de 28 km.

READ MORE →
Multimedia Alerg

Podcast PrimulMaraton. Un interviu

Interviul e cu Lucian Clinciu și a fost realizat de către Gabriel Solomon. Lucruri interesante despre proiectul CarpathianMan, Maratonul Piatra Craiului, TransCarpathian Run și multe altele.

READ MORE →
Info generalMultimedia AlergShopping & Product Review

Despre echipamentul de compresie

Ce este echipamentul de compresie? Care sunt avantajele folosirii acestuia? Cât este marketing și cât realitate în ce privește compresia? Podcastul Primul Maraton #8 încearcă să ofere unele răspunsuri la aceste  întrebări. Invitat a fost Alin Tănase, cunoscut alergător montan și distribuitor în România al produselor Compressport.

READ MORE →
Info generalMultimedia Alerg

Podcast #6. Despre recuperare

Câteva idei de bază despre cam ce ar presupune o bună recuperare – fizică și psihică – după o cursă de anduranță. Un dialog alături de Gabriel Solomon și Andrei Roșu. Mai multe amănunte despre recuperare într-un articol publicat de revista Alerg și disponibil aici.

READ MORE →
AntrenamentInfo generalMultimedia Alerg

Nutriția în sporturile de anduranță

Al patrulea podcast realizat de proiectul PrimulMaraton are ca temă un subiect de mare actualitate: nutriția sportivă. Invitat a fost doctorul nutriționist Șerban Damian, iar gazde, ca de obicei, Gabriel Solomon și Andrei Roșu. Multă informație, sfaturi utile și vești din actualitatea lumii alergării.

READ MORE →
Info generalMultimedia Alerg

Podcast #3. Un dialog cu Marius Ionescu

Am mai povestit despre surprinzătoarea, dar atât de plăcuta, întâlnire cu Marius Ionescu, cel mai bun maratonist român al momentului. Acum, mai jos, aveți înregistrarea audio a acestui dialog.

READ MORE →
Info generalMultimedia Alerg

Un nou podcast despre alergare

Diseară, de la ora 20 puteți asculta sau interveni în cadrul celui de-al doilea podcast despre alergare. Tema principală: cum îți stabilești ritmul de alergare.

READ MORE →