Antrenament

Feerie in IOR

ior3Lacul era precum un cer rasturnat. Oglinda de clestar, aproape tot inghetat.
Pe suprafata lui un copil parca rasturnase un pumn de faina, asupra careia suflase apoi. Iar faina s-a imprastiat in fel si chip, sub cele mai felurite forme, care alungite, care dolofane, tuguiate, ca niste nori. Arabescuri albe, de zapada, pe suprafata cristalina si inghetata a lacului.

Noaptea se asterne treptat. Ratele, pescarusii s-au ascuns, cine stie pe unde. E liniste si frig. O liniste de inceput de lume. Grupuri razlete de copii care se dau pe gheata, un el sau ea care si-au  scos cainii la plimbare. Nimic altceva.

Am senzatia ca umbrele noptii, care coboara tot mai mult, sunt strapunse doar de pasii mei alerti. Alerg. Destul de bine infofolit, cu caciula si manusi, bandana peste fata si parca impins continuu de la spate de demonul placerii de a alerga.

A fost o tura foarte frumoasa – de circa 13 km – in parcul IOR.

Comments

comments

>
Previous post

Bilant 2008

Next post

Prima zapada

Alerg.ro

Alerg.ro

2 Comments

  1. caveman
    februarie 19, 2009 at 9:31 am

    foarte tare IOR,trebuie sa merg si eu cu biku am auzit k au un super skate park

  2. […] Jurnal de Everest. “Muntii” din IOR Ce faci cind nu ai muntii la indemina? Improvizezi, e cam singura solutie. Asta am inceput sa fac si eu in ultima vreme cind – visind la Everest Marathon – am  intetit antrenamentele de alergat in panta… pe “muntii” din Parcul IOR. […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *