luni, iulie 22 2024

Maratonul Olteniei a ajuns la a X-a ediție. În plus. oferim ca premiu o carte despre alergare

#MOtivație pentru sport. Adică MO de la Maratonul Olteniei, o competiție ajunsă la a X-a ediție. O competiție care își propune să ajute oamenii să facă sport dar și fapte bune.

Maratonul Olteniei propune două curse de alergare: 12 km, 21 km și două de bicicletă: MTB 22km și MTB 33 km. Plus o variantă virtuală de concurs. La toate acestea se adaugă susținerea a trei cauze sociale, care primesc taxele de participare dublate și donate de către compania CEZ, care susține acest eveniment.

Ca parte de promovare a evenimentului, am primit un kit de #MOtivație, în care este inclus și volumul ”26 de maratoane” de Meb Keflezighi și Scott Douglas, apărut la Editura Pilot Books (unde găsiți multe alte cărți utile și interesante).

Cartea ”26 de maratoane” aș dori să o ofer celei / celui care va reuși să răspundă, cât mai convingător, în doar 26 de cuvinte (nici mai mult, nici mai puțin) la întrebarea: De ce alerg? Răspunsurile vor putea fi trimise, până duminică 3 iulie, la miezul nopții, sub forma unui comentariu la acest articol sau pe pagina de Facebook a Alerg.ro.

Inspirație vă doresc.

Comments

comments

Previous

Denisa Dragomir: Despre alergare montană și obiective

Next

Predeal Forest Run. Rezultatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also