sâmbătă, mai 18 2024

Aleargă prin munți, aleargă pe poteci montane. Pe 8 august, la Păltiniș (Sibiu).

cin
Tradiția ultimilor patru ani spune că, la început de august, în zona Sibiului, o echipă de oameni harnici așteaptă cu sufletul la gură să dea startul unei noi ediții a competiției de alergare montană – Cindrel ÎnAlergare.

Sunteți de aceea așteptați, pe 8 august, la linia de start alături de alți iubitori de mișcare și munte, la cea de-a 4-a ediție a Cindrel ÎnAlergare, un eveniment ardelenesc care conține toate premisele pentru o nouă experiență de neuitat: variante de traseu pentru toate gusturile (semimaraton, maraton și cursa Familia ÎnAlergare), o atmosferă prietenoasă și ospitalieră, premii și surprize pentru participanți și susținătorii acestora, plus o echipă de organizare pregătită, ca în fiecare an, să vă pună zâmbetul pe buze.

Înscrierile se pot face online, până cel târziu pe 26 iulie, completând formularul în funcție de cursa la care doriți să participați: http://www.inalergare.ro/inscrieri

Evenimentele din cadrul competiției Cindrel ÎnAlergare:

Maratonul montan Cindrel ÎnAlergare – se va desfășura pe o distanță de aproximativ 42 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +2000m, în zona Munţiilor Cindrel. Vor fi patru categorii de vârstă (18-30, 30-39, 40+ ani) atât la masculin, cât și la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

Semimaratonul montan Cindrel ÎnAlergare –  se va desfășura pe o distanță de aproximativ 21 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +1200m, în zona Munţiilor Cindrel.
Vor fi patru categorii de vârstă (18-30, 30-39, 40+ ani) atât la masculin, cât şi la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

Cursa „FamiliaÎnAlergare” – această cursă are două mari direcții:
•    Promovarea mișcării în rândul copiilor și încurajarea părinților de a face mișcare împreună cu aceștia, pentru un bun exemplu
•    Promovarea stațiunii Păltiniș, prin informarea participanţilor asupra istoriei stațiunii; astfel, competiția va fi o vânătoare de comori ce va dezvălui competitorilor frumusețea Păltinișului.

Pentru mai multe detalii accesați website-ul oficial: www.inalergare.ro/.

Competiţia este organizată de Asociaţia PeDale Sibiu şi este acţiune cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu.

Comments

comments

Previous

Despre recuperare. Partea I

Next

Dublu IronMan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also