luni, iulie 22 2024

Sînt disponibile 50 de locuri pentru atleții masters, legitimați și care aleargă bine

Asociația Bucharest Running și Federația Română de Atletism au convenit să aloce maximum 50 de locuri pentru atleți masters (cu vîrsta de peste 35 de ani), legitimați la un club afiliat FRA și capabili să realizeze un timp de sub 4h pentru a participa la ediția din acest an a Maratonului București.

După cum am mai anunțat, pe 11 octombrie, la Maratonul București pot alerga doar 250 de atleți, cursa fiind totodată eligibilă pentru obținerea unui loc într-un clasament acreditat internațional, pe baza căruia se poate obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Participarea la MB se poate face însă și virtual, alergînd distanța pe cont propriu (detalii în linkul de mai sus).

Atleții masters care doresc așadar să participe la Maratonul București trebuie să trimită un email pe adresa valeriu_bobocescu@yahoo.com sau să sune la 0734537201 pentru a se înscrie pe o listă preliminară. FRA urmează ulterior să valideze pe cei 50 de participanți, care trebuie să dovedească faptul că sînt legitimați și că pot alerga cursa de maraton sub 4 ore.

Criteriul de timp nu a fost diferențiat pentru femei și bărbați, deoarece limita maximă de desfășurare a MB este oricum de 4 ore.

Conform organizatorilor, pînă în acest moment, la Maratonul București s-au înscris aproape 100 de sportivi profesioniști.

Comments

comments

Previous

Noi trasee marcate, pentru alergare, în Apuseni

Next

Pe scurt. Cursele, rezultatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also