duminică, mai 19 2024

Andrei Roșu a participat între 1 şi 2 martie 2013, la triatlonul Florida Double Iron (înot 7,6 km, mers pe bicicletă 360 km, alergare 84,4 km), unde a susţinut cauza Pădurii Copiilor. La întoarcerea sa, Andrei te invită la un mic dejun energizant, ca să îți împărtășească din experiența lui de la triatlonul din Florida, ca să îți vorbească despre visuri, motivaţie şi cum să îți atingi scopurile.

Rosu

De ce să participi? Îl vei putea cunoaşte pe Andrei în persoană, vei face networking cu alţi alergători, vei vedea imagini în exclusivitate de la competiția din Florida. În plus, „întâlnirile cu oameni remarcabili şi evenimentele […] speciale ne scot întotdeauna din zona noastră de confort și ne fac să ne gândim dincolo de noi înșine” – (“Cum să devii o persoană cu influență” – John C. Maxwell și Jim Dornan)

Evenimentul va avea loc pe 22 martie 2013, între orele 7:00 și 9:00 dimineața, la Athénée Palace Hilton București. Locurile sunt limitate. Înscrierea se face în baza unei donații pentru Pădurea Copiilor. Mai multe informații despre înscrieri pe www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei.

Pădurea Copiilor este o campanie a asociației ViitorPlus, care își propune să planteze câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România, pentru ca atunci când vor creşte şi copiii noştri vor avea nevoie de aer curat!

Pentru a afla mai multe despre Andrei şi Pădurea Copiilor, sunteți aşteptați la „Breakfast cu Andrei”!

Comments

comments

Previous

Cum să fac să vă conving?

Next

Ultra Trail Făgăraș. Filmul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also