miercuri, mai 29 2024

Europenele montane masters

Pe 30 aprilie are loc la Montcada, lîngă Barcelona, Campionatul european de alergare montană pentru atleți masters (peste 35 de ani). Comisia de veterani de pe lîngă Federația Română de Atletism coordonează organizarea unui grup de atleți din țara noastră. Doritorii, care trebuie să fie legitimați la un club afiliat FRA, pot lua legătura cu dl Valeriu Rosetnic la adresa vrosetnic@yahoo.com. Detalii despre campionat se găsesc la adresa www.montescatano.cat.

 

Crosuri pentru părinți și copii

E inițiativa de acest gen cea mai longevivă de la noi. ”Campionii sănătății – crosuri pentru părinți și copii” a ajuns la a IX-a ediție. Astfel, duminică 9 aprilie, începînd cu ora 10:00, în Parcul Al. Ioan Cuza din București sunt așteptați părinții și copiii care vor să alerge împreună într-o cursă gîndită pentru ei.

Întrecerile sunt organizate pe categorii de vîrste, de la 6 luni (cînd părinții aleargă / se deplasează rapid cu bebelușii în brațe) pînă la 12 ani (se aleargă în cuplu, părintele fiind legat de copil. Participarea este gratuită. Toți copiii vor primi medalii “Campionii sănătății” și mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol al sponsorului EMOVERE, iar cîștigătorii vor primi premii sănătoase. Înscrierile se fac pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/

Comments

comments

Previous

Compressport. Schimbă jambierele

Next

Revista Alerg #34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also