sâmbătă, iunie 19 2021

Deși este iarnă, frig, condiții mai puțin bune pentru mișcare în aer liber, continuă să apară noi competiții de alergare.

Jingle Asociația ”People for Sport” și Ro Club Maraton vă invită duminică, 15 decembrie, ora 9:00, în campusul Universității Politehnica, la o… alergare cu clopotei. Intitulat ”Jingle Bells Jog” evenimentul este o alergare de grup, dar poate fi și un antrenament pentru cei care s-au înscris la Semimaratonul Gerar, asta deoarece se desfășoară pe același traseu. Participanții vor primi de la organizatori clopoței și sunt îndemnați să alerge în costumații de Moș Crăciun și Crăciunițe.

Taxa de participare este de 30 de lei și se va achita la fața locului. Numărul de participanți este limitat la 200. Banii strânși vor fi donați asociației Inima Copiilor și vor fi folosiți la achiziționarea scanerului retinian RetCam pentru spitalul de copii Marie Curie.

Punct de întâlnire: campusul Universității Politehnica, holul Facultății de Inginerie Electrică. Se va alerga o tură de campus (3.6km). Pentru înregistrare click aici.

forestO săptămână mai târziu, respectiv pe 21 decembrie, începând cu ora 10:30, în Parcul Mogoșoaia din București se organizează prima etapă a competiției de alergare ForestRun Grand Prix. Traseul are o lungime de aproximativ 10 km.

Taxa de participare este de 40 de lei (dacă plata se face în avans), respectiv 50 de lei în ziua concursului. Zona de start este în imediata apropiere a stației RATB “Parcul Brâncovenesc”.

Mai multe detalii despre concurs ca și despre Forest Run Grand Prix găsiți aici.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Rădăcini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also