marți, iunie 18 2024

… patru zile pînă la primul concurs de duatlon al anului. E vorba de Cupa Olimpia care se va desfășura sîmbătă în Parcul Tineretului din București. Probe: 5 km alergare, 20 km ciclism, 2,5 km alergare. Pot participa și amatorii, care se vor putea înscrie în dimineața concursului. Mai multe amănunte, probabil, pe site-ul Federației de Ciclism și Triatlon.

… douăspreze zile pînă la primul maraton pe șosea al anului. E vorba de Maratonul de la Cluj, care are și probe de semi-, ștafetă, cros popular. Mîine veți putea citi un interviu cu amănunte inedite, realizat cu Horațiu Morar, președintele Runners Club, unul dintre organizatorii acestei competiții.

…cincisprezece zile pînă la deschiderea unui nou magazin Decathlon în București. Va fi cel de-al treilea în capitală și se va găsi pe bulevardul Theodor Pallady nr. 51 G. Pare că Decathlon reușește să țină pasul cu tendința evidentă de creștere a numărului de practicanți de activități outdoor, inclusiv alergare.

… o sută de zile pînă la cea mai lungă și dificilă cursă de alergare montană din România: Bucegi 7500. Am ales acum acest eveniment doar pentru că ar fi un număr rotund de zile pînă la desfășurarea lui. Altfel, vom mai avea timp să vorbim despre el.

Comments

comments

Previous

Serata alergătorului – ediția 2. Și un cîștigător

Next

"Clujul merită un maraton de anvergură"

3 comments

  1. Regulamentul Duatlonului din Parc Tineretului a reusit cineva sa il descarce?
    Deoarece eram si eu curios sa il citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also