miercuri, februarie 28 2024

Ediția de duminică 9 octombrie a Maratonului Internațional București va duce la restricționarea traficului în mai multe zone din capitală.

Astfel, traficul va fi închis sâmbătă, 8 octombrie între orele 8.00 și 12.00 în rondul Pieței Alba Iulia și pe Bulevardul Unirii, iar duminică, 9 octombrie, între orele 6.00-16.00   pe traseele amintite mai jos:

Start/Finish – Piața Alba Iulia
Cursa Populară Gillette (3,5 km – 9 octombrie): se pornește pe partea interioară a traseului, până la primul semafor către Unirea, punct de întoarcere, intersecția cu Lucian Blaga înapoi pe Bd Unirii către Piața Alba Iulia, intrare pe Bd Burebista (200m), întoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal până la rond Alba Iulia, Finish -intră pe poartă pe interiorul pieței .

Cursele Competitive (42km, 21km și ștafetă –  9 octombrie): Start Alba Iulia, se pornește pe partea exterioară a traseului, se continuă până la intersecția Bd Unirii și Bd Brătianu, se întoarce la stânga pe Splaiul Unirii pe pod, și se continuă până la intersecția cu Mihai Bravu, unde se întoarce înapoi pe Splaiul Unirii , se face stânga la Pasaj Mărășești pe Bd Mircea Vodă, apoi dreapta pe Bd Unirii până la Piața Alba Iulia, se continuă pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd Decebal până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal și se continuă pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repetă de 4 ori. Finish- Piața Alba Iulia, pe interiorul pieței.

Crosul Copiilor (1 km – 8 octombrie):  Start Piața Alba Iulia, pe Bd Unirii, întoarcere la intersecția cu Lucian Blaga. Finish – Piața Alba Iulia. 500mX2 = 1km.

De asemenea, în intervalul orar mai sus menționat, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta poate fi văzută în detaliu aici.

Comments

comments

Previous

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Filmul (II)

Next

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Filmul (III)

1 comment

  1. Important e sa nu avem ploaie:) chiar in ziua cursei desi la seceta actuala maratonistii sunt gata de sacrificiu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also