luni, iunie 24 2024

Informații despre principalele curse urbane din București ce ar fi trebuit să se desfășoare în aprilie-mai. Dar și despre concursul S24h, care a fost anulat

# UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY & 10K (ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 10 mai) s-a amînat pentru 22 august

# Volkswagen Bucharest HALF MARATHON (planificat inițial pentru 30 mai) va avea loc pe data de 5-6 septembrie

# Data de desfășurare a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON rămâne neschimbată – weekendul 10-11 octombrie

Pentru primele două curse, organizatorii – Bucharest Running Club – propun celor deja înscriși și care nu pot participa la noile date fie să își transfere înscrierea pentru 2021, fie să o dea unui alt alergător, fără nicio taxă suplimentară de procesare. În oricare dintre cazuri, este necesară transmiterii pe e-mail a solicitării, la adresa info@abrc.ro, cu minim 60 de zile înainte de data anunțată pentru desfășurarea competiției la care sunt înregistrați.

# Să reamintim că și Bucharest International 10k (ce ar fi urmat să aibă loc pe 26 aprilie) a fost amînată pentru 20 septembrie. Participanţii care nu vor putea lua startul la ediţia din toamnă vor primi kit-ul de participare şi vor avea o reducere de 10% din taxa de înscriere la ediţia din 2021.

# Alt concurs important, de ultramaraton de data aceasta, a fost anulat. Astfel, S24h nu va mai avea loc, așa cum fusese planificat pe 23-24 mai. Concursul ar fi contat și drept Campionat național pentru probele de 6h, 12h și 24h de alergare. Organizatorii S24h au propus participanților care deja s-au înscris să le returneze 80% din taxa de participare deja plătită, restul banilor urmînd să acopere ”cheltuielile generate de organizarea concursului până în prezent” ( mentenanța site-ului, sistemul de înscrieri online, contabilitatea, comunicarea, grafica, traducerile bilingve). Mai multe detalii aici.

În rest, să vedem ce o să mai fie, oricum în toamnă ar fi mult de alergat.

Comments

comments

Previous

Jocurile Olimpice au fost amînate

Next

Alergare în vremea coronavirusului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also