Info general

Principalele curse din București s-au amînat

Informații despre principalele curse urbane din București ce ar fi trebuit să se desfășoare în aprilie-mai. Dar și despre concursul S24h, care a fost anulat

# UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY & 10K (ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 10 mai) s-a amînat pentru 22 august

# Volkswagen Bucharest HALF MARATHON (planificat inițial pentru 30 mai) va avea loc pe data de 5-6 septembrie

# Data de desfășurare a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON rămâne neschimbată – weekendul 10-11 octombrie

Pentru primele două curse, organizatorii – Bucharest Running Club – propun celor deja înscriși și care nu pot participa la noile date fie să își transfere înscrierea pentru 2021, fie să o dea unui alt alergător, fără nicio taxă suplimentară de procesare. În oricare dintre cazuri, este necesară transmiterii pe e-mail a solicitării, la adresa info@abrc.ro, cu minim 60 de zile înainte de data anunțată pentru desfășurarea competiției la care sunt înregistrați.

# Să reamintim că și Bucharest International 10k (ce ar fi urmat să aibă loc pe 26 aprilie) a fost amînată pentru 20 septembrie. Participanţii care nu vor putea lua startul la ediţia din toamnă vor primi kit-ul de participare şi vor avea o reducere de 10% din taxa de înscriere la ediţia din 2021.

# Alt concurs important, de ultramaraton de data aceasta, a fost anulat. Astfel, S24h nu va mai avea loc, așa cum fusese planificat pe 23-24 mai. Concursul ar fi contat și drept Campionat național pentru probele de 6h, 12h și 24h de alergare. Organizatorii S24h au propus participanților care deja s-au înscris să le returneze 80% din taxa de participare deja plătită, restul banilor urmînd să acopere ”cheltuielile generate de organizarea concursului până în prezent” ( mentenanța site-ului, sistemul de înscrieri online, contabilitatea, comunicarea, grafica, traducerile bilingve). Mai multe detalii aici.

În rest, să vedem ce o să mai fie, oricum în toamnă ar fi mult de alergat.

Comments

comments

>
Previous post

Jocurile Olimpice au fost amînate

Next post

Alergare în vremea coronavirusului

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *