Info general

Recomandare. Semimaratonul Brașov

E unul dintre cele mai atractive concursuri de alergare montană. Și mai e puțin timp în care puteți profita de înscrieri cu preț redus.

semibv

Câteva lucruri individualizează Semimaratonul Brașov. Întâi de toate, e primul concurs major al sezonului de primăvară în cazul alergărilor montane. Are loc la început de aprilie, când vremea nu e nici așa rece, nici prea caldă, zăpada s-a cam dus, însă cu siguranță găsești noroi pe traseu, astfel încât și amatorii de senzații (mai) tari pot fi satisfăcuți.

Apoi, e un concurs pentru toate felurile de alergători. Cei mai ambițioși pot încerca o distanță lungă – Semimaratonul Intersport (21 km, +650 metri diferență de nivel), cei mai modești dar mai rapizi pot testa Crosul Eldon (10 km lungime, +380 metri), iar începătorii au la îndemână Cursa Populară (4km, +150 metri).

Nu în cele din urmă, e un concurs bine organizat (băieții de la Asociația Cetatea Brașovului chiar pun suflet în ceea ce fac), cu numeroși participanți (în 2014 s-a trecut de 1000) și cu premii consistente (tot anul acesta cuantumul premiilor oferite a fost de 5000 de euro).

A patra ediție a Semimaratonului Brașov se va desfășura pe 4 aprilie 2015. Important de spus pentru acum e că până pe 30 noiembrie mai puteți beneficia de înscrieri la preț redus:
–    Semimaraton – 50 lei
–    Cros – 40 lei
–    Cursa Populară – 30 lei.

Persoanele cu vârsta peste 60 de ani au înscriere gratuită.

Comments

comments

>
Previous post

Concurs de proiecte

Next post

Știri pe scurt. Succese

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *