joi, aprilie 18 2024

– “Anul 2012 este unul plin de semnificații pentru Federația Română de Atletism, având în vedere că se vor sărbători 100 de ani de la înființare. Totodată, este un an olimpic, iar la Londra ne dorim sa realizăm performanțele propuse cu un lot cât mai numeros, de circa 20 de sportivi“, a declarat miercuri Sorin Matei, președintele FRA în cadrul unei conferințe de presă. În același timp, alte obiective ale FRA sunt obținerea de medalii la Campionatul Mondial de atletism în sală (Istanbul, 9-11 martie) și la cel European în aer liber (Helsinki, 27 iunie-1 iulie). Cu această ocazie, FRA a prezentat și noile modele ale tricourilor de campion național la atletism (vezi foto).

– Campionatele Naţionale de atletism „Cupa de Cristal” vor avea loc la vineri și sâmbătă la sala din Complexul Lia Manoliu din Bucureşti. Competiţia reprezintă ultima şansă pentru sportivi de a obţine baremul necesar participării la Mondialul indoor. Programul complet al probelor este disponibil aici.

Gazeta Sporturilor de astăzi publică un amplu reportaj despre Maratonul Zăpezii. O interesantă descriere a competiției, declarații ale organizatorilor și de la câștigători, numeroase fotografii.

Foto: Cristian Barbu / FRA

Comments

comments

Previous

Maratonul Zăpezii. Prima ediție

Next

Premiu pentru Alerg.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also