Stiri pe fuga

Stiri pe fuga (VII)

260xstory– Chiar daca este ianuarie, cursele de maraton nu au vacanta. Atleta Nuta Olaru, 38 de ani, a reusit sa termine pe locul secund in cadrul maratonului de la Houston, desfasurat pe 18 ianuarie, relateaza Pro Sport. Timpul obtinut de maratonista romana a fost de 2h:27min:25s. Ea a fost devansata de etiopianca Teiba Erkesso, 25 ani, care aflata la primul sau maraton a reusit un record al cursei (2h24min:18s) si astfel a incasat un cec de 45 de mii de dolari.

– Duminica a fost ziua etiopienilor. Recordmanul mondial Haile Gebreselassie a cistigat maratonul din Dubai, cu un timp de 2h:05m:29s, cu mai bine de doua minute inaintea compatriotului sau Deressa Edae Chimsa, conform MarathonGuide.com. Haile a trebuit sa se multumeasca cu premiul de 250 de mii de dolari, el ratind potul de 1 milion, pe care l-ar fi incasat daca stabilea un nou record mondial. Proba feminina a fost cistigata de Bezunesh Bekele (2h:24min:02s), evident tot din Etiopia. 

Lidia Simon se numara printre favoritele maratonului feminin de la Osaka, ce se va desfasura pe 25 ianuarie. Simon, in virsta de 35 de ani, a mai cistigat de trei ori aceasta cursa, tot aici inregistrind cel mai bun timp al carierei sale: 2h22min:54sec. Asta se intampla acum noua ani, cind cistiga si medalia olimpica de argint la Sydney.

Comments

comments

>
Previous post

Zbor sincron!

Next post

Una, alta...

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *