vineri, iulie 19 2024

Multe cărți de sport sunt disponibile zilele acestea la Brașov

Asta pentru că la Brașov are loc Caravana Gaudeamus, unde este prezent(ă) și Pilot Books, principala (de nu singura) editură specializată pe cărți cu tematică sportivă de la noi. Astfel, în Piața Sfatului, într-un cort amenajat lângă fîntănă, de azi pînă duminică (25-29 august), zilnic între 9-14 și 16-21 puteți achiziționa cărți cu un preț redus de 20%.

Dacă nu sunteți în Brașov, discountul este valabil și online la www.pilotbooks.ro.

Puteți găsi și titluri legate de alergare, însă noutățile (prezentate mai jos) vin din alte sporturi.

De ce înotăm de Bonnie Tsui este un elogiu adus înotului și celor care îl practică, și totodată o invitație greu de refuzat către toți cei care vor să-l descopere. Compus din cinci perspective – supraviețuire, stare de bine, comunitate, competiție și stare de flux – volumul este o scufundare rapidă în istoria înotului, cu povești captivante scrise cu multă vervă și talent.

Manual de tenis de Nick Bollettieri este cel mai complet ghid de predare și învățare a tenisului, semnat de cel mai cunoscut antrenor din domeniu. Conține peste 50 de exerciții, atât pentru jocul de simplu, cât și pentru cel de dublu, pentru toate stilurile de joc, alături de cele mai recente tipuri de tehnici de pregătire fizică și mentală.

Între faimă și onoare se așterne întunericul este cartea de debut a jucătoarei de tenis Andrea Petkovic. Cu inteligență, simț poetic și umor plin de căldură, ea ne povestește despre copilăria și adolescența ei în Darmstadt ca fiică a unor emigranți din fosta Yugoslavie, despre întâlniri tulburătoare pe terenul de joc sau în preajma acestuia, despre sufletul ei sârbo-german sfâșiat și nopți sălbatice în New York, despre corpul feminin în sportul de performanță și despre marea ei dragoste pentru literatură și muzică.

Comments

comments

Previous

Ocolul României în 80 de zile

Next

Via Pontica. Maraton bulgaro-român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also