duminică, iulie 14 2024

The Color Run a fost și la Mamaia

color
Circa 1500 de persoane au participat week-endul trecut la cel de al treilea eveniment din cadrul The Color Run desfășurat în România, de data aceasta la Mamaia.

S-a alergat pe un traseu de 5 kilometri, în apropierea mării, startul și sosirea fiin în fața hotelului Rex, iar alergarea făcându-se pe faleză.

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe bucuria efortului fizic, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

În România, The Color Run™ a luat amploare, cursa de la Mamaia de pe 26 iulie, fiind a treia competiție organizată anul acesta, după cele de la București (circa 4.000 participanți) și Cluj (circa 1.500 participanți). Ultimul eveniment al anului va avea loc tot în București, în septembrie.

Comments

comments

Previous

Fără Asfalt la munte – triatlon cu peisaje de poveste (R)

Next

Record la alergat cu labe de scafandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also