duminică, iulie 14 2024

Clubul Sportiv Smartatletic organizează duminică, 13 octombrie 2013, începând cu ora 10:00, cea de a doua editie TriKids București.

tri

Copiii cu vârste de la 4 până la 14 ani participă la activități sportive precum alergarea și mersul pe bicicletă, într-un cadru competitiv, pe Stadionul Național de Rugby “Arcul de Triumf“.

Obiectivul principal al concursului este acela de a promova sportul de masă în rândul copiilor, prin activități special dedicate lor.  Mișcarea, joaca și voia bună sunt cele trei ingrediente care vor da savoare competiției.

Pe lângă cele două probe cunoscute de la prima ediție, cros și duatlon (alergare și mers pe bicicletă), concursul de anul acesta aduce o probă nouă: family fun run.

Probele sunt gândite în așa fel încât copiii să poată participa la toate trei, la două sau la una singură (cu starturi separate pe categorii de vârstă și cu pauze între ele). Acestea sunt ușoare, accesibile și se vor desfășura în condiții de maximă siguranță.

Prima probă este cea de cros, unde se poate înscrie orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani. Distanțele de alergare sunt între 330 metri și 1 kilometru.

Duatlonul este cea de a doua probă și are distanțe diferite pentru fiecare categorie de vârstă:
•    4-5 ani    330m alergare, 500m  bicicleta,  330m alergare
•    6-8 ani    330m alergare, 1km    bicicleta,  330m  alergare
•    9-11 ani  660m alergare, 1.5km bicicleta,  660m alergare
•    12-14 ani 1km   alergare,  3km     bicicleta,  1km  alergare

Pentru cros si duatlon starturile se vor da separat pentru fiecare categorie de varsta in parte.

Family fun run este cea de a treia probă. Părinții vor avea posibilitatea să facă echipă cu copilul/copiii și să alerge împreună între 660 metri și 1,3 km.

Amănunte la www.trichallenge.ro/trikids. Locurile sunt limitate pentru fiecare probă în parte.

Comments

comments

Previous

Au fost șaisprezece...

Next

”Am alergat cu mintea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also