sâmbătă, iunie 15 2024

Două știri precum o pauză de respirație. Adică vom vorbi tot despre alergare, chiar dacă puțin mai relaxat și mai amuzant.

Mai întâi, trebuie spus că organizatorii competiției Run to the Shrine, care se va desfășura pe 19 mai în Colorado (SUA) vor surprinde probabil pe mulți deoarece vor oferi celor care termină cursele de 5 și 10 km ale competiției câte o medalie din balegă de elefant.

“Materialul de producție“ a fost oferit de Lucy și Kimba, doi elefanți de la o grădină zoologică, relatează Runningmagazine.ca. Balega a fost bine uscată, i s-a dat apoi forma clasică, de medalion, pentru ca în cele din urmă să fie tratată cu o rășină. Peste 1000 de alergători urmează să ia parte la această cursă, care se desfășoară pe un traseu în urcare, în interiorul grădinii zoologice Cheyenne Mountain.

Și pentru că tot am pomenit de animale, să spunem că un struț a reușit să perturbe traficul pe o stradă din Arabia Saudită, alergând printre mașini (vezi imaginile de mai jos). Struțul poate ajunge la o viteză de 80 km pe oră și se remarcă prin constanța alergării.

Comments

comments

Previous

EcoMarathon 2012. Cifrele

Next

Născuți pentru a alerga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also