vineri, decembrie 1 2023

Ai idee cine se află pe lista participanților potențiali la cursa Asaltul Lupilor din București? Știi cine sunt temerarii deciși să se înscrie la acest eveniment autohton?

asalt

Poate că și tu, la fel că mulți alții, ai aflat de Asaltul Lupilor București de pe rețelele de socializare ori din discuțiile de la locul de muncă. Sau poate că întâmplător, în căutare de noi provocări fizice și psihice, ai ”aterizat” pe acest website.

Citind printre rânduri, este posibil să te întrebi care sunt abilitățile necesare pentru a participa la o cursă cu obstacole. Poți fi ”burdușit” cu talente sportive și perfomanțe fizice. La fel de bine poți îmbrăca haina începătorului pus în fața unei provocări în adevăratul sens al cuvântului.

Înfățișarea participantului tipic

Un lucru este cert. Cu sau fără vreo îndemânare înnăscută ori dobândită, dacă vrei cu adevărat, te poți descurca la fel de bine. Pentru că, aici, important este să participi, nu să câștigi. Contează mai mult să duci la bun sfârșit cursa pe teren accidentat decât să o termini pe primul loc.

Indiferent de poziția ocupată după parcurgerea traseului lung de 5 kilometri în slalom printre cele mai provocatoare obstacole, te vei simți câștigător. Totul depinde de capacitatea de a-ți depăși propriile limite, de forța și dorința de a trece linia de sosire ca un adevărat campion ce ”îmbracă” totuși haina omului de rând.

Unora le place să facă jogging în aer liber, în timp ce unii cu greu se dezlipesc de confortul sălilor de fitness. Unii adoră să se confrunte cu toate provocările vieții, iar alții să analizeze cu atenție fiecare pas făcut și fiecare îmbucătură ce trebuie să poarte etichetă ”bio”.

Printre ei te poți nuasaltlupmăra și TU. Analizând fiecare tipologie, vei vedea cât îți seamănă, deși în prima instanță ai fost tentat să crezi că o întreagă prăpastie s-a așternut între tine și îndrăzneala ”lupilor”.

E doar o chestiune de ritm… si de voință

Se spune că nu contează de unde vii, ci încotro te îndrepți. Dacă ai avut vreodată senzația că urmărești ceva, fără să știi cu precizie ce anume, te poți simți dezorientat… până într-un punct.

Ai nevoie de timp și de un imbold care să te direcționeze în sensul corect, după care chiar când te aștepți mai puțin, vei descoperi esența. Vei descoperi scopul de a cărui existență nici nu erai sigur.

Și doar timpul este cel care îți va putea stabili cu precizie motivele ce te-au îndemnat să fii prezent într-un anume loc și să acționezi. Doar timpul, dacă vei ști cum să-l folosești până ce se va da startul cursei cu obstacole, îți va fi garant că ai făcut alegerea corectă.

Uneori, fără o bună doză de adrenalină pură, viața se poate dovedi inodoră și la fel de banală precum mediocritatea ce-o ”îmbracă”. Totul depinde de ritmul pe care ți-l impui, de țelul pe care ți-l fixezi și mai ales de voință.

Și toate pornesc simultan din cele mai neștiute adâncimi ale sufletului tău, fără să fie condiționate de vreo performanță atletică deosebită și fără să fie umbrite de capacitățile fizice și psihice ale ”rivalilor”.

Pentru că Asaltul Lupilor este cursa tuturor, în special a celor mai puțin înzestrați de ursitoare. Este cursa celor ce nu pot fi incluși în nicio categorie de performanță, decât poate în grupul persoanelor care, indiferent de vârstă, profesie, sex și condiție socială, au decis să lupte cu sedentarismul, obezitatea și stilul de viață dezechilibrat. (P)

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Încep Europenele de sală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also