luni, ianuarie 24 2022

România va avea 17 atleți la Campionatele europene de atletism indoor.

atlAlergătorii nu sunt chiar foarte bine reprezentați în lotul României care va participa, între 5-8 martie, la Campionatele europene de atletism indoor de la Praga (5-8 martie).  Din cei 17 sportivi români care vor concura acolo doar 5 sunt alergători.

Lotul complet e format din: Bianca Răzor, Adelina Pastor (ambele la 400 m), Claudia Bobocea (3.000 m), Daniela Stanciu (înălțime), Alina Rotaru, Florentina Marincu (ambele la lungime), Cristina Bujin, Elena Panțuroiu, Cristina Sandu (toate la triplusalt), Florina Pierdevară (3.000 m), Cătălin Cîmpeanu (60 m), Mihai Donisan (înălțime), Sergiu Caciureac, Valentin Toboc (ambii la lungime), Marian Oprea, Alexandru Baciu (ambii la triplusalt), Andrei Gag (greutate).

Detalii despre aceștia se găsesc aici.

Organizatorii au anunțat că la actuala ediție s-au înscris oficial 643 de sportivi din 49 de țări, dintre care 363 de atleți și 280 de atlete.

În cele 32 de ediții de până acum ale europenelor de sală, atleții români au cucerit 90 de medalii, dintre care 23 de aur, 34 de argint și 33 de bronz, relatează Agerpres.

Ultima medalie, bronz la triplusalt, a fost cucerită de Marian Oprea, la Paris, în 2011.

Foto: www.european-athletics.org

Comments

comments

Previous

Asaltul Lupilor este cursa tuturor

Next

Maratonul (nu) e pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also