luni, iulie 22 2024

Ediția din acest an a competiției va avea loc pe 22 august, însă fiecare participant va alerga pe un traseul ales pe cont propriu

Ar fi trebuit să fie ediția a 5-a. A fost deja amînat o dată. Acum, organizatorii – Bucharest RUNNING CLUB – anunță că anul acesta competiția UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K va avea loc virtual, avînd în vedere ”incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vîrstă”.

Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care a optat. Timp de treo ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate.

În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Alergătorii deja înregistrați la cea de a cincea ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k, vor fi transferați automat pentru cea de-a șasea ediție, care va avea loc în 2021 și vor primi un voucher care le va permite participarea gratuită la ediția virtuală din 22 august 2020.

Pentru cei care doresc să se înregistreze la ediția virtuală, înscrierile sunt deschise pe https://registration.mylaps.com/virtualrun, link care poate fi accesat de pe site-ul evenimentului www.bucuresti10km.ro. Alergătorii pot alege între cursa de 10km individual și cea de 10km echipă (2×5 km), urmînd să intre în posesia kitului de participare în săptămâna 10-16 august.

Imediat după încheierea competiției, pentru a fi incluși în clasament și a primi medalia de finisher, participanții trebuie să transmită o poză cu timpul înregistrat (cu orice aplicație sau pe orice dispozitiv ales pentru cronometrare), precum și să încarce pe aplicația #RunRomania o fotografie din timpul alergării, cu numărul de concurs vizibil pentru identificare.

Informații complete privind regulamentul de desfășurare al competiției sunt disponibile pe www.bucuresti10km.ro

Comments

comments

Previous

Roșu 250. Și alte știri pe scurt

Next

”Aleargă România” merge înainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also