sâmbătă, februarie 24 2024

În week-endul 4-5 octombrie 2014, circulația auto va fi restricționată în mai multe zone din centrul Capitalei.

marat
Asociația Bucharest Running Club informează că în intervalul 4-5 octombrie 2014 va organiza a șaptea ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, cu punctul de start/sosire – Piața Constituției.

Ediția 2014 se desfășoară pe un traseu stradal securizat și închis circulației auto pe o distanță de 21 km.

Traficul va fi închis sâmbătă, 4 octombrie între orele 8.00 și 14.00 pe bd. Unirii între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, pe ambele sensuri, iar duminică, 5 octombrie, circulația auto este restricționată  între orele 6.30-16.00 pe traseele amintite mai jos:

– Pentru Cursele Maraton, Semi-maraton Volkswagen, Maraton Stafeta Vodafone (42km, 21km și 4 x 10 km), între orele 6:30 – 16:00: Piața Constituției; Bulevardul Libertății între Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței; bd. Unirii pe toată lungimea; bd Decebal pe toată lungimea; bd. Basarabia de la Piața Muncii (Hurmuzachi) până la intersecția cu bd. Chișinău; zona Național Arena; bd Națiunile Unite; strada Halelor; Splaiul Independenței pe ambele maluri ale Dâmboviței între Pod Eroilor/ Știrbei Vodă și Piața Unirii; Calea Victoriei între intersecția cu Splaiul Independenței și cea cu Ion Câmpineanu.

– Pentru Cursa Populară Mega Image (2,9 km): străzile din jurul Palatului Parlamentului respectiv bd. Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor.

Următoarele instituții, datorită amplasării în zona de circuit a maratonului nu vor avea cale de acces duminică, 5 octombrie în intervalul orar 06:30- 16:00: SRI, SPP, Palatul Parlamentului (accesul la aceste instituții se poate face doar prin zona 13 Septembrie, Uranus), MApN, Facultatea de Medicină Veterinară, Institutul Cantacuzino, Hotel Marriott, Hotel Ibis.

De asemenea, în intervalele orare mai sus menționate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competiției poate fi accesată pe http://bucharest-marathon.com/traseu/

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat în colaborare cu Federația Română de Atletism, Primăria Generală a Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român alături de alte organizații și instituții.

Comments

comments

Previous

Mica luptă balcanică

Next

The Marathon Monks of Mount Hiei

2 comments

  1. Desi initial m-am simtit flatat pentru ca ai pus poza asta, apoi mi-am dat seama ca de fapt e o incercare subtila de voodoo: aia care vor blestema maratonul pentru inchiderea circulatiei, se vor uita cu manie la noi…
    Rusine, domnule mic mogul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also