duminică, iulie 14 2024

# Bucharest Running Club anunță că aproximativ 7.000 de participanți vor lua startul la cea de-a treia ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN care se va desfășura  pe 1 aprilie, de la ora 09:00, în Parcul Izvor. Probe: 10 km individual sau 5 km la Ștafeta Volkswagen. Participanții care au venit cu familia, pot opta să alerge sau să se plimbe împreună 1,5km sau 3,5km km la Cursa Familiilor Carrefour. Bebelușii cu vârsta de maxim 18 luni, se vor întrece târâș și de-a bușilea 4,2195 m, la cea de-a treia ediție a competiției, Cursa Bebelușilor. Sport Expo este deschis vineri, 30 martie, între orele 15:00-19:00, sâmbată 31 martie, între orele 10:00-19:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri precum și duminică, 1 aprilie, în intervalul orar 07:00-16:00 dintre care, până la 10:00, se mai pot face înscrieri doar pentru cursele de copii și bebeluși.

# Organizatorii cursei Băneasa Forest Run anunță un parteneriat cu MagiCAMP, asociația copiilor cu afecțiuni oncologice, și sprijinirea exclusivă a acestei cauze caritabile. Toți alergătorii participanți la cursă pot să doneze o sumă de bani la înscrierea la eveniment pe www.baneasaforestrun.ro pentru a sprijini activitatea MagiCAMP. Donațiile se pot face și la fața locului, inclusiv prin formularul 2%, în ziua cursei, pe 29 aprilie 2018. Băneasa Forest Run are două probe, crosul de 11km și respectiv semimaraton de 21 km.

# Salvați Copiii este din acest an co-organizator, alături de Rotary Club Iași Copou, la Semimaraton Iași, competiţie al cărei start va fi pe 22 aprilie, în fața Palatului Culturii din Iaşi. Concursul are şi un caracter umanitar, sprijinind două cauze: Centrul de Educație Incluzivă „Căsuța cu Cireșe” (Salvați Copiii) și ”Burse pentru elevii din mediul rural cu un coeficient de inteligență superior” (Fundația Proruralis). Competiția are patru probe: semimaraton individual (21 km), semimaraton ștafetă (2 x 10,5 km), Cros – Cursa individuală (10,5 km), Cursa populară (2,5 km), Cursa pentru copii.

# Peste 500 de persoane sunt așteptate, între 3 și 5 august, la ediția a VII-a a Corcova Trail Race, ca să alerge, să pedaleze și să se distreze îmbrăcate în costume haioase și cu un pahar de vin în mână. Traseul de alergare mai lung, ”Jirov”, are 15 km și +400m diferență de nivel. Proba mai scurtă, ”Corcova”, are 6km și +200m. În plus, copiii au și ei cursa lor, de 500 de metri, o buclă în interiorul cramei Corcova Roy&Dâmboviceanu. Înscrierile online vor putea fi făcute pînă pe 8 aprilie 2018.

Comments

comments

Previous

Semimaraton feminin. Nou record mondial

Next

Striper cușer vopsit cu autobronzant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also