sâmbătă, iunie 15 2024

Nu este vorba însă de un concurs profesional, ci de unul sportiv. Jurnaliștii și bloggerii sunt invitați să alerge pentru o cauză umanitară, urmând ca primii dintre ei să fie recompensați cu premii.

Pe 29 octombrie va fi organizat un crosul “Aripi deschise”, un cros umanitar în Parcul Al. Ioan Cuza din București. Va fi o competiție cu peste 500 de participanți, cu probe pentru copii, pentru medici și pentru supraviețuitorii cancerului, dar și cu categorii special pentru jurnaliștii, bloggerii și alergătorii care susțin cauza.

Se aleargă fie la crosul popular (3.1 km) fie la proba mai lungă, de 9.3 km.

Mai multe amănunte aici.

Crosul umanitar este organizat de către Ro Club Maraton, iar prin această acțiune se dorește sprijinirea celor 5.000 de copii internați anual în Secția de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Sunt copii internați cu leucemie, limfoame, talasemie, hepatite cronice, precum și copii care fac dializă.

Anul trecut, Ro Club Maraton a organizat un alt proiect umanitar, centrat tot pe ideea de alergare, în urma căruia au fost strânși 30 de mii de euro, bani prin intermediul cărora s-a cumpărat echipament medical pentru spitalul Marie Curie din București.

În continuare, spotul de prezentare a crosului “Aripi deschise”. 

Comments

comments

Previous

Röthlin. Campionul european la maraton

Next

Maşini de alergat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also