marți, iulie 16 2024
Pe scurt, despre unul dintre cele mai așteptate concursuri de alergare montană de la noi

Luni seară, într-un cadru prietenos, mai exact la magazinul Salomon ProShop din București, a avut loc o întâlnire între organizatorii EcoMarathon și alergători.

Cursa va avea loc în data de 5 mai 2018 și se află la cea de-a noua ediție.

Anul acesta, înscrierile s-au deschis pe 22 ianuarie iar la această oră aproape toate locurile sunt deja ocupate. Au fost disponibile 750 de locuri pentru cursa de Cros și 750 locuri pentru cursa de Maraton.

Ridicată este și rata de ocupare a locurilor în pensiunile din Moieciu de Sus, locul tradițional de desfășurare al evenimentului. La întâlnire s-a făcut un apel la concurenții care nu vor avea cazare în Moieciu de Sus să lase mașinile, în ziua cursei, înainte de intrarea în Moieciu pentru a ușura organizarea evenimentului.

Nu au fost prea multe noutăți anunțate, cea mai importantă fiind legată de introducerea unui timp limită de 8 ore pe bucla 3 la maraton, respectiv la Valea Bângăleasa. E un timp limită necesar având în vedere dificultatea traseului în ultima sa parte, ceea ce face imposibilă parcurgerea restului de drum înainte de timpul limită final de 9 ore.

La eveniment au participat atât alergători cu experiență, cât și simpatizanți ai concursului, dar și oameni care nu mai participaseră niciodată la EcoMarathon. Au fost oferite prin tragere la sorți cinci locuri gratuite la cursele din cadrul evenimentului, precum și alte premii surpriză.

Cei care nu au participat la nici o cursă EcoMarathon, la  niciuna din cele opt ediții de până acum, au primit cadou tricouri de participare din edițiile precedente. Toate persoanele prezente au putut beneficia de o reducere la produsele de alergare Salomon.

Comments

comments

Previous

Cei mai buni atleți în 2017

Next

Pe scurt. Record la unire cu premii

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also