marți, mai 28 2024

Ce are mult noroi, apă, foc, saci de nisip și alte asemenea lucruri? E un nou concurs în România, unul dintre tot mai multele care combină alergarea cu efortul variat și depășirea unor obstacole neașteptate.  carpathiangladiator

de Adrian Ber

M-am lenevit. Nu v-am spus încă nimic despre Transmaraton, dar promit să o fac. Dar m-am lenevit numai la scris, nu și la antrenamente. Ei bine, un pic și la antrenamente, dacă e să fiu sincer până la capăt. Dar am o scuză, mă refac.

Numai că scuza nu mai ține, iar dacă mai stau o să fiu ca un leu în cușcă. Pardon, ca un urs.

Așa că îmi iau greutățile și pornesc. Ahh, ce greutăți? De-alea de se pun la mână, pentru că acum vreau să alerg la Spartan Race și acolo nu e doar alergare, mai sunt și obstacole. Nu am nevoie doar de picioare tari, ci și de mâini, spate și tot ce mai găsesc viu și capabil. Așa că pentru variație, mai presar alergarea și cu flotări coreene, eventual tracțiuni.

Dar mai e până atunci și se pare că organizatorii de la noi, vor să ne mai ofere un concurs și pe-aici: Carpathian Gladiator. Dar au păstrat o oarecare tăcere în ceea ce privește obstacolele, oferind doar niște imagini cu caracter informativ și mult noroi, apă, foc, saci de nisip și alte asemenea. Așa că sper la o surpriză. Una plăcută, dar dură. Sau durăcarpathiangladiator_map, dar așa de plăcută.

Avem și niște numere: 5km și peste 20 de obstacole. Probabil te întrebi: ce se întâmplă dacă nu trec un obstacol? În primul rând ți-l vei aminti cu plăcere la sfârșit și dorință la antrenamentele viitoare. Iar pentru a continua organizatorii îți vor da o sarcină alternativă.

Așa că ce zici, ne vedem sâmbăta asta la Lacul Roșu? Pentru primul curajos care pune un comentariu și mă contactează pentru a se înscrie (mail la beradrian@gmail.com), am și o surpriză: în prețul de înscriere includ și un abonament pe un an de zile la revista Alerg. Acum ce scuză mai ai?

Comments

comments

Previous

Au, inima mea!

Next

Pentru alergători, de la PUMA (P)

2 comments

  1. Imi pare rau pentru ei, dar nu s-au promovat suficient. Aveau si pretentia ca e primul concurs de obstacole. Dar au fost corectati in acest sens. Tinand cont ca in Bucuresti sunt cel putin 2 competitii faine week-end-ul asta (chiar daca sunt crosuri si sunt pe asfalt) regret mai putin ca nu voi ajunge acolo. Poate anul viitor. Dar tie iti tin pumnii. Au deja experienta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also