luni, ianuarie 24 2022

Pe 31 octombrie, din orice colț al lumii ar fi, alergătorii pot lua startul, gratuit la un semimaraton care îi va purta prin misterele fascinantului conte Dracula (P)

Halfoween Challenge este o cursă virtuală internațională, de 21 de kilometri, organizată în noaptea cea mai ”terifiantă” a anului, cea de Halloween, se arată într-un comunicat de presă.

Cursa a fost pusă la cale de Legendary Sports, echipa responsabilă și de Ultra Race Romania, un proiect care urma să întâmpine alergătorii cei mai perseverenți din toată lumea, acei oameni care au dus alergarea nu doar la un maraton sau ultramaraton, ci la câteva zile de alergare multi-stage.

Dar să revenim la Halfoween Challenge. De “ilustrarea” acestei aventuri se va ocupa Podu’ Stricat, o echipă de oameni ai muntelui care nu pierd niciun moment pentru a imortaliza priveliștile incredibile din munții noștri. 

Detalii și înscrieri se pot face aici, până pe 30 octombrie, ora 20:00 CE: http://bit.ly/URRHalfoween.

Chiar dacă este o cursa virtuală, nu vor lipsi premiile. Trisport România, primul magazin cu specific de triatlon, specializat pe produse pentru înot, alergare și bicicletă, importator oficial Garmin si 2XU  în România, va oferi prin tragere la sorți 6 premii în valoare de 100 de euro în echipament de alergare.

Comments

comments

Previous

Maratoane și nu numai

Next

Testele rapide și competițiile sportive interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also