luni, mai 20 2024
Peste 1000 de persoane s-au bucurat de mișcare și muzică în parcul Herăstrău, iar la final au avut parte de o porție binemeritată de dulciuri.

Foto: RunFest / Janos Cherestes

Prima ediție a competiției Hot Chocolate Race 10/5 k, organizată de MPG și susținută de Mega Image, a adus sâmbătă, 8 aprilie, peste 1.000 de persoane, alergători și susținători în parcul Herăstrău din București, se arată într-un comunicat de presă.

Soarele a zâmbit tuturor încă de la prima oră, iar muzica din zona de start/finish a evenimentului, dar și de pe traseu a fost extrem de antrenantă și a stimulat sutele de alergători. Înainte de pleca în cursele de 10 și 5 kilometri, toți concurenții au avut parte de o sesiune dinamică de încălzire coordonată de trainerul Horațiu Dumitrescu și susținută de ritmurile alerte de tobe ale Bălașa Percussion Group. Cei mai antrenați alergători au parcurs traseul rapid, cât ai zice… „ciocolată”! După ce au trecut linia de Finish și au primit medalia de concurs, participanții s-au bucurat de câte un Chocolate Box în care au găsit fructe proaspete, dulciuri asezonate cu un toping de ciocolată, bomboane vegane și o băutură din ciocolată caldă.

La finalul evenimentului din Herăstrău, care a deschis sezonul de alergare RUNFEST 2017, echipa MPG a răsplatit efortul concurenților cu premii atractive ce au constat în bani și produse, dar și în pachete cu bunătăți oferite de Mega Image, la care s-au adăugat medalii de podium și diplome. Trei norocoși au plecat acasă fiecare cu o brățară fitness MiVia Essential 350, câștigată la tombola din cadrul competiției,  la care au fost premii asigurate de Mio Technology și MiVia.

Rezultatele acestui eveniment pot fi consultate online pe pagina dedicată competiției și le puteți accesa direct prin click aici.

Amintirile de la Hot Chocolate Race 10/5 k au fost imortalizate în mii de poze realizate atât în zona de start/finish, la Photo corner și la GifBox – disponibil pentru a transmite experiența live pe rețelele de socializare, cât și pe traseele de concurs

Acestea vor fi postate în curând în albume foto pe Facebook RUNFEST, alături de filmul evenimentului care va fi publicat și pe pagina oficială www.runfest.ro.

 

Comments

comments

Previous

Aris Necula. După 24h pe banda de alergare

Next

Florin Ioniță. 6h de alergare și un record

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also