luni, mai 20 2024

Săptămîna aceasta, debutează o nouă inițiativă ce își propune să încurajeze alergarea.

K1”Ideea de Kalenji Running Club nu ne aparține în totalitate”, spune Nicolae Mogoș, director de comunicare al Kalenji România, brand de alergare al retailerului sportiv Decathlon.

”Colegii noștri din Portugalia au lansat deja un astel de club în țara lor. România devine astfel cea de-a doua țară din Europa în care Kalenji propune începătorilor în ale alergării acest serviciu. Noi ne dorim să oferim alergătorilor posibilitatea de a se dezvolta și de a alerga în grup. La nivel personal, mi-aș mai dori să ne facem prieteni noi, care să ne ajute să dezvoltăm produsele Kalenji, prin intermediul review-urilor pe care ni le vor oferi”.

Întîlnirile Kalenji Running Club se vor desfășura pentru început în Parcul Herăstrău, duminica dimineața. ”Startul” se va da pe 10 aprilie, în fața Hard Rock Cafe, de la ora 9:30.

Prima jumătate de oră este dedicată cunoașterii reciproce, testării unor produse sau accesorii Kalenji, pentru ca la ora 10:00 să se plece într-o alergare de aproximativ 45 de minute. Se va alerga pe o distanță de 5-6 km, după posibilități și nevoi. Pe parcursul alergării coach-ii Kalenji vor oferi doritorilor sfaturi și îndrumări.

Întîlnirile Kalenji Running Club vor avea loc și în alte locuri din București. Inițiativa se dorește multiplicată și în alte orașe.

”Moda” alergărilor de grup nu este chiar nouă în România. În anii 90, Clubul Spiridon Faur organiza astfel de întîlniri pentru amatori. După 2007, Ro Club Maraton a dat un impuls acestui gen de ”cluburi” organizînd alergări de grup în mai multe parcuri bucureștene. Inițiativa a fost apoi preluată în multe alte locuri din țară. Întîlniri săptămînale organizează, tot în parcul Herăstrău, și Nike România.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Curse de curse

Next

Crosul RUNFEST Cernica. Cîștigătorii

3 comments

  1. Cei de la Kalenji spun ca intentioneaza sa faca acest lucru. Brasovul e un oras cu multi alergatori, pare posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also