sâmbătă, decembrie 2 2023

Descoperă războinicul ce zace mocnind înăuntrul tău! Ocazia este aproape și se numește Asaltul Lupilor!

Cui nu i-ar plăcea să aibă ocazia să participe la un eveniment unde distracția și testarea capacităților fizice să se armonizeze perfect cu oportunitățile de socializare și de petrecere a timpului liber?

Cui nu i-ar plăcea ca măcar o dată-n viață, să se poată murdări din cap până-n picioare (la propriu, desigur), fără ca ceilalți ”privitori” să se uite ca la un ”nebun de legat”?

lup

Iată câteva dintre cele mai tentante motive că să participi la prima ediție a evenimentului prezentat de vedeta de televiziune Gianina Corondan, cursa cu obstacole pe teren accidentat ”Asaltul Lupilor – 18 aprilie București”.

Este un prilej să-ți demonstrezi că nimic nu este imposibil

Asaltul Lupilor reprezintă momentul și evenimentul prielnic prin care să-ți demonstrezi că atunci când ceilalți pot, poți și tu. Pentru că nimic nu este imposibil, trebuie doar să intri în spiritul unei manifestări în care primează distracția, mișcarea, dorința de socializare și viața sănătoasă, în detrimentul competiției și rivalității dintre concurenți.

Îți poți testa propriile limite

Cursa spartană se dorește să devină o modalitate prin care atât alergătorii profesioniști, cât și cei pentru care alergarea este doar un hobby, să-și poată testa rezistența. Această cursă cu obstacole pe teren accidentat reprezintă o situație prielnică pentru participanți să-și descopere propriile limite și să afle cum să le depășească în anumite situații provocatoare. Aici, fiecare are ocazia să simtă aceleași senzații precum războinicii ”batrânei” Sparte.

Ești adeptul provocărilor

La Asaltul Lupilor, cursa cu obstacole din București, orice persoană trecută de 16 ani și iubitoare de alergare în aer liber, are oportunitatea să iasă din rutina jogging-ului. Aici poți experimenta alături de ceilalți concurenți ce înseamnă depășirea limitelor fizice și psihice. Și tot aici, fără să știi încotro te va purta următoarea cursă, fără să cunoști anticipat obstacolele traseului, poți simți adevăratul gust al adrenalinei.

Ești liber să te murdărești

Timpurile copilăriei, ”epoca” pe când încă te mai puteai ”lăfăi” prin noroiul din curtea bunicii, fără să fii sancționat de exigența părinților, par să fi apus de multă vreme. Dar nu și la Asaltul Lupilor, cursa cu obstacole unde încă de la primii metri parcurși, nimeni nu te mai poate opri să-ți lași liber copilul din tine, copilul rebel, dornic să se exteriorizeze și să-și consume energiile în cel mai distractiv mod.

Acesta este un text publicitar.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Bătaie cu puf de ... kilometri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also